SHOWBIZ

Dietz Guszti: Mindenért le akarok számolni Berkivel

Kedd este nem csak az derül ki, hogy kik lesznek a 10 millió forint nyertesei, de az is, hogy összejön-e a Dietz Guszti-Berki párharc.
  • Szerző: Buster

Már A legbátrabb páros első forgatási napján látszott, hogy Dietz Guszti és Berki Krisztián lesz az a két dudás, akik nem férnek meg egy  csárdában. A ketrecharcos és a volt focista heteken át arról beszélt, hogy párosaiknak valamikor össze kell feszülniük és annak örülnének a legjobban, ha ez a küzdelem a döntőben jönne össze.

Kedd este végre elérkezhet a pillanat. A gigászok csatája előtt, már csak egyetlen páros, Weisz Fanni és férje, Péter állnak. Guszti lapunknak árulta el, hogyan készült a döntő adás felvétele előtt.

"Mélyen hiszek a gondolat teremtő erejében és minden erőmmel készültem a döntő adásra, még ha az elején kétszer is megfordult a fejemben,  hogy hazaindulok, mert úgy éreztem, nem nyújt igazi motivációt a pénz.

Ahogy haladtunk előre az időben, úgy kezdett egyre fontosabb lenni, hogy helyre tegyem a Berkit...

- kezdte a %% napilapnak Guszti, aki valamiféle felelősséget is érzett a játék utolsó napjaiban. Nem csak kedveséért és önmagáért indult harcba, de eltökélte, revansot vesz Berkin mindenki helyett, akit az izomceleb valaha átvert vagy megsértett.

Bárhogy is alakul majd a TV2 reality-ének döntő adása, biztosan komoly izgalmakat tartogat. A %RIPOST% napilap keddi számából az is kiderül, mit mondott még Guszti és hogyan fordult az univerzumhoz segítségért.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?