SHOWBIZ

Dagad a zenei botrány, Majka kitálalt, durva, amit mondott

A rapper még mindig képtelen feldolgozni azt, hogy múlt csütörtökön egy díjat sem nyert a Fonogram-gálán, most kendőzetlenül elmondta a véleményét.
  • Szerző: ripost

Nem képes annyiban hagyni Majka, hogy egy kategóriában sem nyert a múlt csütörtöki Fonogram-díj-átadón, jóllehet, a klipjei rendszeresen rekordnézettséget döntenek.

A rappernek azonban sem ez, sem a telt házas koncertek nem elég vigasztalóak, így hétfő reggel egy dühös nyílt levélben ment neki Szűts Lászlónak, a MAHASZ elnökének.

"2013-ban igazad van, megnyertük a Fonogram díjat. Viszont a közönség által megítélt díjat nyertük meg, tőletek szakmai díjat akkor sem kaptunk. Azért azt gondolom, akkor egy talán járt volna a Belehalokért. Sőt, elárulok egy titkot. 2013 óta minden évben megdöntjük zeneileg, zenekarilag a saját rekordjainkat, nem telt el úgy év, hogy ne készítettünk volna egy nagy slágert legalább, ti mégsem gondoltátok sohasem, hogy nekünk díjat kellene kapni tőletek. (...) Igazad van abban, hogy 2005-ben én nyertem a Fonogram-díjat, ami azért volt egy elképesztő emlék, mivel, ha emlékszel, abban az évben csináltatok egy kissé kifigurázott díjátadót az A38-as hajón. Kicsit kiparodizálva az akkori zenei helyzetet. Akkor kezdett az internet miatt totálisan visszaesni a kiadók, és nyilván minden zenével foglalkozó platform bevétele, ezért a díjátadó se a szokásos rangos módon zajlott, hanem direkt puritánabb környezetben, olyan vendégekkel mint Szinti Boy, aki a legjobb mulatós zene kategória díjat adta át.

Aztán arra is emlékszem, hogy megkaptam, elvittem, de hajnalra lemállott a sárga fújós festék a díjról, és mire hazaértem, befogta a kezem.

Nem mondhatni, hogy nem volt egy kicsit izzadságszaga annak az estének, amit az akkori időszámítás szerint egész életemben vártam" - írta Majka.

A rapper a bejegyzés további részében kikéri magának, hogy nyafogott volna a díjért, valamint azt állítja, egy hónappal ezelőtt Szűts még arra utalt egy találkozásuk alkalmával, hogy megkapják majd a díjat. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?