SHOWBIZ

Csúnyán átverték őket: Kiakadtak a magyar színésznők

Első nekifutásra még hálásak is voltak a váratlan lehetőségért, de később rá kellett ébredniük, hogy át lettek verve.
  • Szerző: Buster

Az Ázsia Expressz keddi adása azzal ért véget, hogy Kulcsár Edina és Csuti döntés helyzetbe került. Meg kellett nevezniük egy olyan párost, akik számára előnyt biztosítanak azzal, hogy tíz percen át haladhatnak autóval a következő cél felé, és egy másik párost, akiket egy jármű a rossz irányba visz szintén tíz percen át. A szépségkirálynő és kedvese végül Fésűs Nellyt és Muri Enikőt hátráltatták, akik finoman szólva nem zárták szívükbe őket ezért.

"Az első pillanatban örültem a lehetőségnek, hiszen eleve az utolsó helyen álltunk, és jól jött volna egy kis előny, de hamar gyanút fogtam, hogy valami nem stimmel.

Végül tíz perc után egy temető mellett tettek ki minket, ahol egy döglött békán kívül semmit nem találtunk.

Nem értem, hogy miért mi lettünk Edináék áldozata, hiszen ők jól, mi pedig eleve rosszul álltunk, és a hátráltatással lehetetlen helyzetbe kerültünk”

– mondta lapunknak Nelly, aki bevallotta, nem számított rá, hogy ilyen nehéz lesz az ázsiai kaland.

"Gyakran olvasom a kommentek között, hogy megrendezett játékban vettünk részt, és tudják mit? Bár igazuk lenne! Soha semmi nem volt még ennyire valóságos, mint ez a műsor. A magam részéről állíthatom, hogy soha nem szenvedtem ennyit, és remélem, nem is fogok…”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?