SHOWBIZ

Tragikus gyerekkoráról vallott Csősz Boglárka: Rendszeresen bántalmazta az édesapja

A Törökországban élő luxusfeleség élete manapság csupa fény és csillogás, de kevesen tudják, hogy a gyermekkora más körülmények között zajlott.
  • Szerző: ripost

Kendőzetlen őszinteséggel vallott nehéz gyerekkoráról Csősz Boglárka.

A Törökországban élő luxusfeleség a LifeTV-n péntek este adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszél vagyonról, sikerről, luxusról, házasságról és magánéletről.

Bogi a legintimebb kérdések elől sem tért ki, még arra is őszintén válaszolt, hogy tizenegy év boldog házasság után miért nem vállaltak még gyermeket a dúsgazdag férjével, Burakkal.

csősz boglárka

Csősz Boglárka megtanult megbocsájtani (Fotó: LifeTV)

„Ez egy jó kérdés. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy szeretnék még dolgozni, elég sokat hajtok. A férjem sem ragaszkodik még hozzá, egyikünknek sem jött még az ihlet, szerintem ez személyfüggő. Most mindketten utazunk, dolgozunk, mindkettőnknek fontos a karrierünk, a munkánk” – mondta el Csősz Boglárka, aki szerint az sem lenne baj, ha gyermektelen házaspárként élnék le az életüket.

Az üzletasszony ezután megrázó családi titkot osztott meg a kamerák előtt, ami talán válasz lehet arra, miért nem szeretne saját gyermeket: édesapja agresszív volt, verte őt és az édesanyját is, és ez megnehezítette a gyerekkorát.

„Nincs bennem már düh, nincsenek negatív érzéseim ezzel kapcsolatban, mert el tudtam fogadni, hogy van ilyen. Sok mindent helyretett már édesapám, van benne akarat a változtatásra, és ezt nagyon tudom értékelni. Hogy édesanyám megbocsájtott-e neki, az egy más kérdés. Az ő nevében nem nyilatkoznék, de szerintem fontos a megbocsájtás.”

Hogy miket mondott el még Boglárka, megtudhatod az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb részéből péntek este 22 órától a LifeTV műsorán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?