SHOWBIZ

Csiszárékat kirúgta, Sebestyén Balázsékat elkaszálta az MTVA

Hivatalossá vált, hogy kik indulnak A Dal 2016 címû mûsorban, amiben nem kapott helyet Sebestyén Balázs és a Morning Show csapatának szerzeménye. De az is kiderült, hogy a zsûri háromnegyede tényleg lapátra került.
  • Szerző: The_M

Néhány hete merész ötlettel állt elő Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Kitalálták, hogy beneveznek egy nótával  A Dal 2016- című versenybe. Hiába készült el a mű A Hun a dal címmel mára biztossá vált: a Morning Show csapata, azaz a HungaryCool nem indulhat  jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A szakmai zsűri nem válogatta be a vicces alkotást a Top 30-ba.

A következő előadók és formációk küzdenek meg egymással, hogy melyikük képviselje hazánkat az Eurovízión:

Nika, Patai Anna, Horányi Juli, a Passed, Tolvai Reni, a C.E.T., a ByTheWay, Oláh Gergő, a Karmapolis & Szécsi Böbe, Agárdi Szilvia, az Egy másik zenekar, a Maszkura és a Tücsökraj, Benji, Gáspár Laci, Ív, a ParnoGraszt, Mohamed Fatima, Fehérvári Gábor Alfréd, Török Jázmin, a Misztrál, Berkes Olivér, Veres-Kovács Petra, Gájer Bálint, Odett, a Group'n'Swing, Petruska, Palmer Izsák, Kállay-Saunders András, Vásáry André és a B The First.

Mára bizonyosságot nyertek a tegnapi pletykák is, miszerint Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Phi­li­p kikerül a műsor zsűrijéből. Az egyetlen megmaradt tag, Pierrot mellé Zséda, Frenreisz Károly és Both Miklós ül majd be.

A házigazdák kiléte viszont változatlan marad, vagyis a szülési szabadságából visszatérő Tatár Csilla, valamint Harsányi Levente celebrálják majd a dalversenyt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?