SHOWBIZ

Csalódott az Exatlon kiesője, ezt mondta a társairól

Krizsa Timi úgy érzi, akadtak a Kihívók között olyanok, akik nem viselkedtek vele őszintén.
  • Szerző: RIPOST

Újabb párbajhoz érkezett az Exatlon Hungary, és ezúttal is a Kihívók kerültek abba a helyzetbe, hogy két versenyzőjüknek kellett megküzdenie a bennmaradásért. Mivel a héten a legrosszabb statisztikával rendelkező játékos Cservenák Alexandra volt, így ő automatikusan a kiesés szélére került, ellenfelét pedig ismét a kékek legjobbja, Dorci nevezte meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lány választása Krizsa Timire esett, akinek ezzel meg is pecsételte sorsát, hiszen a párbajban alulmaradt Alexával szemben.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Valamiért éreztem, hogy Dorci engem fog választani Alexa párbaj ellenfelének. Számomra ez egy hatalmas törés volt, megrendült a bizalmam abban, hogy vajon visszavárnak-e a csapattársaim, ez a kétség pedig rányomta a bélyegét a teljesítményemre” – kezdte a -nak Timi. A személyi edző ennek ellenére nem keseredett el, hiszen úgy érzi, mindent megtett a győzelemért. Egy valami azonban még mindig bántja.

„Nagyon érzelmes nő vagyok, de szerintem ezt a nézők is észrevették. Úgy gondolom, ebben a pár hétben én mindenkihez pozitívan álltam, és most, hogy visszanéztem adásokat, egy kicsit elszomorodtam. Vannak ugyanis olyanok a csapatban, akik a szemembe mosolyogtak, de a hátam mögött nem mondtak túl szépeket” – árulta el Timi, majd hozzátette: nem neheztel emiatt senkire, sőt, ugyanúgy fogja buzdítani a kékeket otthonról is, mint a pálya széléről, azonban szüksége lesz egy kis időre, hogy ezt lezárja magában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?