SHOWBIZ

Csak magyar tervező ruhájában állhat színpadra a műsorvezetőnő

A magyar népzenei és néptánc tehetségkutató műsorvezetője minden adásban elképesztő ruhakölteményekben áll színpadra, ám azt kevesen tudják, hogy mennyi időt tölt előtte a készülődéssel.
  • Szerző: RIPOST

Immár harmadik alkalommal mérhetik össze a tudásukat idén a legfiatalabbak a Fölszállott a páva történetében. A gyerekek hétről hétre a legjobb formájukat hozzák a népzenei és néptánc tehetségkutatóban, hogy elkápráztassák a szakmai zsűrit, és a Duna Televízió nézőit, hiszen december 20-án kiderül, kik lesznek a kategóriák legjobbjai, és ki lesz 2019-ben a közönség kedvence.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezetők idén is Morvai Noémi és Novák Péter, akik a gyerekek mellett szintén képviselik kultúránkat és hagyományainkat, ez pedig legjobban a csodálatos ruhakölteményekben mutatkozik meg, amelyekben minden pénteken a kamerák elé állnak.

Fotó: Váradi Levente / MTVA

A -nak a műsor stylistja, Martinecz Andrea elárulta, miként választja ki a házigazdák ruháit, illetve az is kiderült, hogyan készül Morvai Noémi a műsor előtti órákban.

„Az én feladatom, hogy a műsorvezetőket és a zsűrit öltöztessem adásról adásra. Főként Noémi ruháit emelném ki, akinél két fontos szempontot veszek mindig figyelembe. Az egyik az, hogy magyar tervezésű és kivitelezésű ruhák, illetve ékszerek alkossák az öltözékét. A másik fontos szempont pedig az, hogy a népi viselet motívumai megjelenjenek a ruhákon, de természetesen a modern, mai trendnek megfelelően” – mondta lapunknak Martinecz Andrea stylist, aki már ötödik éve öltözteti műsorvezetőket és a zsűrit. A szakember azt is elárulta, könnyű dolga van, hiszen Noéminek minden jól áll, így a ruhák kiválasztásánál szabadon engedheti a fantáziáját. Ám mielőtt a műsorvezetők színpadra állnak, komoly munkálatok zajlanak a háttérben.

Fotó: Váradi Levente / MTVA

„Minden egyes élő adást hosszas felkészülés előz meg. Szerdától folyamatosan próbálunk a stúdióban, hiszen a gyerekeknek és a tévés szakembereknek is fontos, hogy pontosan lássák, hogy a produkciók miként töltik meg a színpadot. Pénteken kora délután tartjuk a főpróbát, amikor a műsorvezetőkkel, a zsűrivel és a fellépőkkel az elejétől a végéig átvesszük az adást. Ezek után mindenki visszavonul az öltözőjébe, felvesszük a ruhánkat, megyünk a sminkbe és a fodrászhoz” – kezdte Noémi, majd kitért a ruhákra is: saját bevallása szerint nagyon jól érzi magát a kiválasztott szettjeiben, hiszen rendkívül jól illeszkednek a stílusához.

És ezeket olvastad már?