SHOWBIZ

Csak a magyarokat utálja ennyire Rihanna

A nagy felháborodást keltő budapesti fellépése után azonnal tovább is repült, hogy lenyûgözzön mindenkit. Nálunk nem volt ilyen lelkes.
  • Szerző: GYL

Nagyon csalódottak voltak a magyar rajongók Rihanna múlt heti, Sziget fesztiválos fellépését követően. Sokak szerint túl rövid volt a koncert, ráadásul a világsztár még playbackelt is

Az egyórás hakni után Rihanna és csapata azonnal Svájcba utazott, hogy ott is színpadra álljon másnap. Ez pedig sokkal jobban sikerült, mint a budapesti botránykoncert. A show előtt büszkén tudatta a rajongóival, hogy Zürichben van, míg fővárosunkban nem volt ilyen aktív a közösségi oldalakon. Majd nagyjából másfélszer olyan hosszan maradt a színpadon, mint nálunk, és nem is maradt senkiben tüske az utolsó dal után.

Sőt több olyan beszámoló is napvilágot látott, melyek szerint a koncertet követően a rajongóival ment el bulizni, mindenkivel közvetlen volt, fotózkodott és táncolt. Majd, miután kipartizták magukat a zürichi Flamingo Clubban, RiRi és csapata betért egy gyorsétterembe, és ott zárták az estét.

 

@rihannapedia által közzétett videó,

Szóval nálunk sem szakmailag, sem emberileg nem erőltette meg magát...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?