SHOWBIZ

Óriási bejelentést tett Molnár Ferenc Caramel

Ennek nagyon fognak örülni a bársonyos hangú énekes rajongói!
  • Szerző: Doris

Szeptember 11-én, szombaton szimfonikusokkal kísért – az idén legnagyobb – koncertjét adja Caramel a Margitszigeti Szabadtéri Színházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Óriási bejelentést tett Molnár Ferenc Caramel

Fotó: Bors

Ezúttal CARAMEL SIMFONICA II. címmel várja egy feledhetetlen estére rajongóit a Fonogram-díjas énekes. Molnár Ferenc Caramel koncertjének fő különlegessége, hogy a népszerű és hiteles művész szerzeményeit, a régi és új dalokat, duetteket klasszikus hangszerelésben hallhatja a nagyérdemű. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át szimfonikusokra, nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

Szeptember 11-én ismét a Margitsziget különleges helyszínéhez illő koncerttel készülünk, egy kicsit romantikusabb, egy kicsit emelkedettebb estére, hisz a hely hangulata miatt ez a letisztultság is belefér. Nem könnyű ennyi év dalaiból egy olyan csokrot összeállítani, amiben mindent odaadhatok a közönségnek, amit szeretnék és amit szeretnének, ráadásul teljesen új szerzeménnyel is készülök.” – árulta el Caramel az előadásról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?