SHOWBIZ

Buzás Dórinak öntötte ki a szívét Kővári Viktor

A csapattársának mondta el, mi bántja pontosan. Őszintén beszélt az érzéseiről a kihívó.
  • Szerző: szbd

Bár a kihívó Kővári Viktornak nagy vágya volt, hogy részt vehessen a Nemzetek viadalában, és futhasson a mexikóiak ellen, végül a csapat nyomására, Wald Ákos javára mégis lemond a lehetőségről. Így a Kihívók közül Dóri, Anna és Ákos állhatott a rajthoz, és végül a mieink nyertek, 10-6-ra vertük meg Mexikót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A győzelemnek természetesen mindenki örült, Viktor is, aki azonban nem tudta leplezni csalódottságát, később Buzás Dórinak öntötte ki a szívét, csapattársának mondta el, mi bántja. Így derült ki, hogy a nemzetközi megmérettetés mély érzéseket szakított fel benne, mégpedig a félelmet, hogy nem alkot maradandót a játékban, és elfelejtődik a neve.

Viktor kiöntötte a szívét

Viktor kiöntötte a szívét (Fotó: TV2)

„Nagyon sok érzés felgyülemlett bennem, ami valahogy most tört felszínre. Voltak nagy pillanataim, amikor úgy éreztem, hogy az egész csapat elismeri és kiemeli a teljesítményemet, láttam azt a csillogást a szemükben, amire vágyom, és ez akkor hatalmas löketet tudott adni. Most kicsit úgy éreztem, hogy többet kellene leraknom az asztalra, hogy akár engem válasszanak egy mostanihoz hasonló helyzetben, és az Exatlon után is úgymond fennmaradjon a nevem. Szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani, hogy minden néző emlékezzen majd arra, milyen jó játékos is voltam” – fogalmazott Viktor, aki eleinte kissé csalódott volt, hogy nem futhatott, de utólag belátta, hogy jó döntést hoztak, amikor Ákost küldték a csatába.

Dóri meghallgatta csapattársát

Dóri meghallgatta csapattársát (Fotó: TV2)

„Úgy érzem, hogy nincs bennem tüske. A csapatnak, az országnak és nekem is az az érdekem, hogy a nemzetek viadalában a legjobb játékosaink fussanak, és őket küldjük csatába. Ákossal szerintem egy szinten vagyunk, viszont most is bebizonyította, hogy nagyon sokat fejlődött az elmúlt héten, az elmúlt napokban, nem véletlenül lett kiválasztva, szükség volt a gyorsaságára és a lazaságára. Jó döntés született, már úgy gondolom, hogy én is őt küldtem volna magam helyett” – tette hozzá a Kihívó, aki bízik benne, hogy a pénteki visszavágón a rajthoz állhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?