SHOWBIZ

Búcsúzott a TV2 sztárja: Keményebb harc volt, mint amire számítottam!

Kriston Péter számára véget ért az Exatlon versenye!
  • Szerző: RIPOST

Újabb párbajhoz érkezett az Exatlon Hungary, ezúttal pedig a Kihívók kerültek abba a helyzetbe, hogy két versenyzőjüknek kellett megküzdenie a bennmaradásért. A legrosszabb statisztikával rendelkező férfiversenyző, Kriston Peti automatikusan került a kiesés szélére, ellenfelét pedig a legjobb női játékos, Pap Dorka nevezte meg. Választása Novák Zalánra esett, akinek végül szoros küzdelemben sikerült győzedelmeskednie, így Kriston Petinek búcsúznia kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Pozitív élményekkel jöttem haza! Nagyon örülök annak, hogy kijutottam, és kipróbálhattam magamat az Exatlon versenyében. Úgy gondolom, hogy beleadtam mindent, legjobb tudásom szerint próbáltam küzdeni a Kihívókért, a párbajban pedig a bennmaradásért. Azt azért be kell vallanom, hogy az Exatlon keményebb harc, mint amire számítottam! A pályák nagyon jól ki vannak találva, de az időjárás cseppet sem könnyítette meg a helyzetünket, hiszen ilyen párás és meleg időben nagyon nehéz a folyamatos sportteljesítmény” – kezdte a -nak Peti, akinek a párbajban csapattársával, Zalánnal kellett megküzdenie a bennmaradásért. A harc szinte vérre ment, hiszen egyikőjük sem szeretett volna búcsúzni.

„A napot egy medáljátékkal kezdtük, ezután következett a párbaj, ahol Zalán ellen kellett futnom. Nagyon izgalmas volt, hol ő nyert, hol pedig én, de a végén sajnos én húztam a rövidebbet. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de most már itthonról szurkolok tovább a Kihívóknak!” – mondta a személyi edző, aki annak ellenére is végig küzdött a párbajban, hogy az egyik futamban meghúzta a combját. Petinek így jóval nehezebb dolga volt, hiszen a pálya leginkább a futásról szólt, ám mégis úgy érzi, nem a sérülése vezetett a vereséghez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?