SHOWBIZ

Búcsúzott a TV2 sztárja: így vélekedik az elmúlt időszakról

Ungvári Miklós barátjával szemben maradt alul a péntek esti párbajban.
  • Szerző: sv

Péntek este kiderült, kik azok a férfi versenyzők, akik az egyéni játékban a legjobb négy közé jutottak az Exatlon Hungary műsorában. Dombi Rudolfnak és Jóni Máténak már biztos helye volt a döntősök között, ám Mischinger Péter, Esztergályos Patrik és Ungvári Miklós minden erejükkel azon voltak, hogy ők is a legjobbak között lehessenek.

Az idegtépő csatában Péter jutott tovább, így a két bajnoknak, Unginak és Patriknak kellett párbajozniuk egymással. Végül a 21 éves párbajtőröző örülhetett, ám boldogsága nem volt őszinte, hiszen jó barátjával szemben győzedelmeskedett.

"Ez így alakult, most már nem vagyok szomorú, mert élveztem a játék minden pillanatát. Emellett szeretném megköszönni az összes embernek, aki ott volt és segített, vagy éppen itthonról támogatott.

Kiemelném Palik Lacit, aki profin vezette a műsort, és motivált minden versenyzőt, de a csapattársaimnak is sokat köszönhetek.

Rajmival és Patrikkal nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki,  de a csajokkal is támogattuk egymást mindenben" - mondta a %%-nak Ungvári, majd hozzátette, a Kihívókról sem feledkezik, meg, hiszen méltó ellenfeleknek bizonyultak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?