SHOWBIZ

Bradley Cooperrel jön a torkos hétvége a TV2 Séf műsorán

Február 25-től újra torkos hétvége kezdődik a TV2 Séf műsorán. A csatorna vasárnapig sorozatpremierekkel és gasztro tematikájú filmekkel búcsúztatja a februárt. A színes programkínálat ráadásul nem is akármivel kezdődik. Csütörtök este 21 órától Bradley Cooper főszereplésével érkezik Az ételművész.
címkék:
  • Szerző: ripost

Különleges módon búcsúztatja a februárt a TV2 Séf. A gasztro-csatorna február 25-től 28-ig a megszokott és jól ismert tartalmak mellett filmekkel és sorozat premierekkel készül a gasztronómia szerelmeseinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Február 25-én 16:15-től vadonatúj részekkel folytatódik az Ázsiai ízei Diana Channel, aki a MasterChef Ausztrália győzteseként újabb és újabb receptekkel nyűgözi le az ázsiai konyha kedvelőit. Majd 17:25-től A Wok the World – A rizs ezer arca című egyedülálló, 3 részes gasztro dokumentumfilmet láthatják a nézők csütörtöktől három délutánon keresztül, amelyben a Michelin-csillagos Alvin Leung séf kalauzolja el a nézőket a kínai konyha világába.

Bradley Cooper tv2

Érdemes a TV2 Séf-re kapcsolni, hiszen a sármos Bradley Cooper főszereplésével érkezik Az ételművész (Fotó: TV2)

Február 25-én 21 órakor nem csak a távolkeleti konyha és a gasztronómia szerelmeseinek érdemes a TV2 Séf-re kapcsolni, hiszen a sármos Bradley Cooper főszereplésével érkezik Az ételművész. A film a szakmájában igazi rocksztárnak számító, két Michelin-csillagos séf, Adam Jones történetét meséli el. A párizsi gasztronómiai élet fenegyereke korántsem unalmas élete tele van fordulatokkal, érzelmekkel és természetesen szerelemmel, amely Helene (Sienna Miller) személyében érkezik.

Február 26-án 21 órától Az élet ízei, 27-én a Sülve-főve, 28-án pedig a Bor, mámor, Provence nyújt moziélményt a TV2 Séf nézőinek. A torkos hétvége nem telhet el Sütimester nélkül sem, mind a négy napon 19:40-től tűzik képernyőre a nézők kedvenc tematikus sorozatát.

Természetesen a torkos hétvége alatt is főznek a régi nagy kedvencek, Gordon Ramsay, Nigella, Rachel Khoo, Tom Kerridge, Donna Hay, Anna Olson és a River Cottage is várja a sütés-főzés szerelmeseit a TV2 Séf műsorán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?