SHOWBIZ

Botrányba fulladhat a 25. Bond-film forgatása, ezt tette a rendező

Egyre több akadályba ütközik a 25. James Bond-film elkészítése, most például maga a rendező hátráltatta a munkát.
  • Szerző: Ripost

A James Bond legújabb részének forgatása már többször is leállt, most viszont a stábtagok között „lázadásközeli” hangulat uralkodott el, miután a rendező, Cary Fukunaga több órával elhalasztotta a munkakezdést, mert videojátékozni akart, utána pedig túlórát kért az alkalmazottaktól.

A legendás sorozat 25. epizódjának forgatásán a rendező a filmesek elmondása szerint több órára felszívódott, hogy játszhasson. Fukunaga egyébként csak akkor került a képbe, amikor az eredeti rendező, Danny Boyle otthagyta a forgatást.

A film elkészültét egyébként már több váratlan baleset hátráltatta, de a kreatív viták is lassították a munkát. A 41 éves rendező húzása pedig lehet, hogy az utolsó csepp volt a pohárban, ugyanis a stábot berángatta dolgozni apák napján is, hogy bepótolják a hiányzása miatti lemaradást.

Ha mégis elkészül, akkor várhatóan jövőre mutatják be a következő Bond-részt, aminek egyelőre címe sincs és már a főszereplő, Daniel Craig is súlyos bokasérülést szenvedett az egyik jelenet alatt – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?