SHOWBIZ

Botrány: rendhagyó módon büntetik a hallgatók a Class FM-et!

Bojkottálják a hallgatók a rádiót, már a nevüket sem hajlandóak adni az adóhoz.
  • Szerző: Ripost

Nem tudják megbocsájtani a Class FM vezetőségének a hallgatók, hogy a nagy port kavart közleményük miatt Sebestyén Balázsék napokkal hamarabb fejezték be a Morning Show-t, mint ahogyan az várható lett volna.

A műsor rajongói egy emberként fakadtak ki: míg a Morning Show Facebook-oldalán érzelmes búcsút vesznek kedvenceiktől és a támogatásukról biztosítják őket, addig a Class FM-nél már koránt sem ennyire rózsás a helyzet. Az oldalon több száz hozzászólás árulkodik arról, mekkorát csalódtak az emberek, amiért tisztességtelen módon bántak el Balázsékkal.

De ami még ennél is szembetűnőbb, hogy a Class FM oldalának kedvelői rohamosan hagyják el az oldalt, ezzel is bizonyítva, hogy sem az arcukat, sem pedig a nevüket nem hajlandóak adni annak a rádiónak a rajongói platformjához, ami durván megalázta a kedvencüket.

A 470 ezer rajongóból csaknem négyezren távoztak végleg az oldalról, de sokan rendhagyó búcsúüzenetet is hagytak a tulajdonosoknak.

A legelszántabb hallgatók ugyanakkor arra buzdítják a többieket, hogy ők is haladéktalanul távozzanak az oldalról, hogy a Class FM lassan minden rajongóját elveszítse.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?