SHOWBIZ

Bombázókkal startolt a Balatoni Nyár

Újraindult a Duna Televízió ikonikus mûsora, a Balatoni Nyár. A kilencedik évadba lépő magazin mûsor nem bízott semmit a véletlenre, gyönyörû lányokkal indították az új szezont.
  • Szerző: sv

Fehér pólós, rövidnadrágos, hosszú lábú szépségekkel indította el nyári műsorát a Duna Televízió. A Balatoni nyár készítői semmit sem bíztak a véletlenre, tizenhat szépséggel vágtak neki a legújabb szezonnak. A műsor meghívott vendégei, és egyben a Magyarország Szépe műsorvezetői, Freddie és Rókusfalvy Lilli sem tudták szó nélkül hagyni a látottakat.

"Bocsánat, csak közben nekem is elvonják a figyelmemet a lányok"– mondta Lili, amire Szabó Erika műsorvezető is rögtön hozzátette, igen, női szemmel is nehéz nem a lányokra figyelni.

A beszélgetés során kiderült, hogy több százan, az ország minden pontjáról jelentkeztek a Magyarország Szépe címért, ám a vasárnapi döntőbe csak tizenhat hölgy juthatott be, akiknek különböző alversenyeken kellett megmérettetniük magukat, így alakult ki a döntős névsor. 

 Ebben a műsorban azonban nem csak a szépség számít, nekem például ez nem elég, meg kell ismernem, hogy ki van mögötte, ezt próbáljuk megmutatni a hétvégén

– tette hozzá Freddie. Vasárnap este a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén tehát eldől, hogy ki lesz Magyarország Szépe 2019-ben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?