SHOWBIZ

Boggie-t látva mindenki otthagyta a tévét? Folytatódik a gúnyolódás!

A Mirror után a BBC is durva kritikát fogalmazott meg Boggie Eurovíziós daláról, igaz utóbbi sajátjait sem kímélte.
  • Szerző: Ripost

Kicsivel jobb helyezésre számított Boggie, azonban tisztában volt vele, hogy dalával - mind hangulata, mint témája miatt - kilóg az Eurovíziós Dalfesztivál indulóinak sorából - írja a Bors. A lap a Quart.hunak adott interjúra hivatkozva arról ír, hogy bár a magyar énekesnő kapott hideget-meleget, igyekezett nem foglalkozni a kritikákkal.

A munkára koncentrált

"Többnyire a magyar újságok kritizálták a dalt. Nekem, hogy őszinte legyek, nem volt időm azzal foglalkozni, ki mit gondol a Wars for Nothingról, nem is tudtam volna mit kezdeni vele. Fél év kemény munkája volt a fellépésben, bár ezt lehet, hogy csak az tudja értékelni, aki egyszer már keresztülment mindezen. Mi szinte nulla forintból hoztuk létre a fellépésünket, a svédek viszont rengeteg pénzt tettek bele, külön technikát használtak, amit Bécsbe hozattak" - nyilatkozta a 20. helyen végzett énekesnő, aki - eszerint - a kemény angol kritikákkal talán nem is szembesült.

Újabb kemény kritikák

A Mirror újságírója többször is személyeskedő hangvételben kritizálta dalát, de a BBC-s Graham Nortonnak sem nyerte el a tetszését a Wars for Nothing.

A magyar Boggie. Istenem! Amikor elkezdte a dalt, szerintem mindenki kiment a konyhába vizet forralni

- véleményezte a színész az énekesnő Eurovíziós Dalfesztiválon előadott produkcióját, ám ahhoz képest, amit a szerb Bojana kapott, ez egy kedves megjegyzés. "Nem különbözöl, csak kövér vagy. S én, mint hasonszőrű, elmondhatom, hogy nincs ebben semmi élvezetes, sőt jobb és egészségesebb lenne a világ, ha nem tennénk úgy, mintha a túlsúlynak örülnünk kellene" - írta a Norton, aki a grúz, a montenegrói, de még az angol versenyzőket sem kímélte.

Ha lemaradtál volna, most visszanézheted a döntős produkciót.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?