SHOWBIZ

Bódi Sylvi beismerte: Ettől rettegett a Farm VIP előtt

Mivel az egykori modell nagyon szeret egyedül lenni és ma már a csillogó, celebektől hemzsegő partiktól is távol tartja magát, félt attól, hogy jön majd ki a többiekkel.
  • Szerző: Doris

Gumicsizmára cserélte a tűsarkút Bódi Sylvi. A 2000-es évek egyik legsikeresebb modellje gyökeresen megváltoztatta az életét: a rendezvények és bulik helyett a természetben találta meg örömét. Sylvi vidékre költözött, ahol a saját kertjében maga termeli meg mindazt, ami az asztalára kerül. Így hiteles szereplője a TV2 Farm VIP című műsorának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bódi Sylvi beismerte: Ettől rettegett a Farm VIP előtt

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Az egykori Playmate nemrég interjút adott a 7-nek, amiben azt is elárulta, mitől tartott a leginkább a műsor előtt!

7: A Farm VIP csak pénzkereset, vagy tökéletes alkalom a fejlődésre?

Bódi Sylvi: Régebben csaknem mindenféle műsort elvállaltam, de évek óta alig vagyok jelen a médiában. Manapság már csak olyan produkciókban szerepelek, amelyek értéket közvetítenek és a testi-lelki fejlődésemhez is hozzájárulnak. A Farm VIP-ben ez megadatott, ezért is vállaltam örömmel a TV2 műsorában való szereplést, hiszen az ott töltött időszak alatt rengeteget tanultam az haszonállat-tartásról és a vidéki életmódról. A műsorban tizenöt társammal küzdök a győzelemért. A régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremtenünk a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kellett vinnünk a csapatunkat.

7: Hogyan jött ki a társaival a farmon?

B. S.: Miután évekkel ezelőtt kivonultam a médiából, sokakat nem ismertem a csapat- és versenytársaim közül. Egyszerű emberekként tekintettem rájuk, nem úgy, mint sztárokra, próbáltam megismerni őket. A kemény munka számomra sosem okozott gondot, viszont mivel nagyon szeretek egyedül lenni, nem tudtam, hogyan fogok kijönni majd számomra szinte teljesen ismeretlen emberekkel összezárva. Szívesen dolgozom csapatban akkor, ha látom a többieken, hogy ők is mindent beleadnak és szívvel-lélekkel végzik a dolgukat. Nos, ebben a műsorban értek meglepetések bizonyos emberek részéről, és nemcsak jó értelemben, de a többi az adásokból kiderül. Összességében életem egyik legizgalmasabb televíziós kalandjaként tekintek a Farm VIP-re, és nem bántam meg, hogy próbára tettem magam.

Bár Sylvi gondosan óvja a magánéletét, egy kis utalást azért tett arra, hogy van most ilyen téren.

7: Tudom, hogy nem szívesen beszél a magánéletéről, de muszáj megkérdeznem, hogyan áll most a férfiakkal. Hogy lehet, hogy egy ilyen csinos, gazdag érzelemvilágú, önálló nő nem találta még meg az igazit?

B. S.: Bár korábban volt egy olyan időszak, amikor akaratomon kívül publikus volt a magánéletem, túl sok rossz tapasztalatot szereztem ebből kifolyólag. Ma már úgy gondolom, a magánélet egy közszereplőnek is a legbensőbb ügye, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Ahogyan a családomat, szeretteimet sem mutogatom a médiában vagy a közösségi oldalaimon, úgy a szerelmi életemet sem szeretném többé kiteregetni. A nyilvánosságnak legyen elég annyi, hogy boldog vagyok és jól érzem magam.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?