SHOWBIZ

Bódi Guszti nem panaszkodik: Mi a szülinapi bulikat is bevállaljuk!

Az elmúlt napokban több zenész is azt akarta, hogy lazítsanak a korlátozásokon és engedjék a nagykoncerteket. Bár a tilalom sokakat rosszul érint, Bódi Gusztiék szerint fontos, hogy előadóként felelősséget vállaljanak a közönségükért, ezért ők úgy döntöttek: a kisebb bulikon is szívesen fellépnek, hogy a közönséget szórakoztassák.
  • Szerző: Ripost

Bódi Gusztiék nincsenek könnyű helyzetben, a következő hónapokra 28 koncertjüket mondták le a járványhelyzet miatt. Mivel a fellépések többsége bőven meghaladná az 500 fős korlátozást, a szervezőknek nem volt más választása. A család azonban próbálja pozitívan szemlélni a helyzetet, és már a megoldást is megtalálták arra, miként tudják pótolni részben a bevételeiket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Megértem azokat a zenészeket, akiknek hiányzik a színpad, nekünk is lemondtak olyan koncerteket, ahol több ezer fő előtt léptünk volna fel. A legtöbb bulinkon 6-7, de akár 10 ezer fővel mulatunk együtt... Ez mindenkit rosszul érint, aki a zeneiparban dolgozik, de mi például bevállaljuk a kisebb bulikat is. Privát rendezvényekre, szülinapokra és lagzikra is elmegyünk. Ez persze nem pótolja a bevételeinket, mi is a tartalékainkból élünk, de nem panaszkodunk” – kezdte a -nak Guszti, majd hozzátette: az évek alatt sikerült felhalmozniuk akkora tartalékot, amivel akár az év végéig is kihúzzák, ha elmaradna az összes koncertjük. Sőt, bevételeikből támogatják azokat a családtagjaikat is, akik a produkciójukban dolgoznak.

„Akármennyire nehéz ez a helyzet, a jó oldalát is nézni kell! Fontos az egészség, és az, hogy megfékezzük a vírust. Ráadásul a Földünk is fellélegezhet ebben az időszakban. Nekem is olyan dolgokra van most időm, amikre eddig nem volt. Az unokáimmal vagyok, ami hatalmas öröm számomra, imádom őket. Együtt fagyizunk, játszunk, elárasztanak a szeretetükkel. Sőt, Margónak is segítek a konyhában és azt is megtanultam, hogy a leves vízből készül” – poénkodott a népszerű zenész, aki reméli, minél hamarabb visszaáll minden a rendes kerékvágásba.

A kormány augusztus 15-ig nem változtat az 500 főt meghaladó rendezvények tilalmáról, azonban július végén döntenek arról, hogy enyhítenek-e a korlátozásokon. Emellett a magyar zeneiparban dolgozókat is támogatni szeretné a kormány.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?