SHOWBIZ

Berki Krisztián komoly arcát mutatja, keményen támadja Tarlóst

Az új főpolgármester-jelölt a Mokka hétfő reggeli adásában beszélt részletesen a terveiről.
  • Szerző: Doris

Berki Krisztián pénteken, egy medencés videóban jelentette be, hogy idén ő is elindul a főpolgármester-választáson. Sokan nem hittek a fülüknek és a szemüknek, de egyre inkább úgy tűnik, hogy teljesen komolyan gondolja a dolgot. 

Olyannyira, hogy a Mokka hétfő reggeli adásban hosszasan beszélt arról, miért ő a legideálisabb jelölt. 

"Felelősségtudat, professzionális csapat, a szakemberekből álló háttér, és persze a budapesti lakosok bevonása

- emelte ki előnyeit Berki, aki független színekben indul, miközben azt mondja: ő vagy teljes erőbedobással csinál valamit, vagy sehogy.

Bár a műsorvezető, Istenes László szerint függetlenként még senki nem ért el sok sikert, a komoly arcát mutató Berki szerint sok mindent nem láttunk még a világon. A műsorban szintén vendégeskedő Jeszenszky Zsolt politikai hobbista véleménye szerint Berki abszolút komolyan vehető.

A lényeg nem a személye, sokkal inkább az, hogy mit szeretne tenni a fővárosért. Ezt azonban még homály fedi, Berki ugyanis csak augusztus első hetében ismerteti a programját.

Berki újra keményen nekiment Tarlós Istvánnak, mégpedig a nyugdíjkorhatár miatt.  Szerinte itt lenne az ideje, hogy nyugdíjba menjen.

Ezt posztolta ki:

"Budapest jelenlegi főpolgármestere, Tarlós felszólította nyilvánosan a 64. életévüket már betöltött magyar és Budapesten elő állampolgárokat azon belül is a pedagógusokat “a nyugdíjkorhatár azért van mert ott el kell menni nyugdíjba”.
Tarlós úr jelenleg 71 éves.
Ön szerint Tarlós menjen vagy maradjon?" -
 írta a Facebookon.
 

 

Berki biztos benne, hogy ha Tarlós adna neki 8 percet, utána mindenképp komolyan venné, jelenleg  maga is úgy véli, hogy még bizonyítania kell a hitelesség terén. 

És ezeket olvastad már?