SHOWBIZ

Ha emiatt izgulnál: Ma este kiderül, hogy lehet-e még apa Berki Krisztián

Berki Krisztián látszólag igazi tesztoszteronbomba, mégis várat magára a családbővítés. Ma este megtudjuk, jöhet-e a kis Berki...
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián nem viccelt, amikor azt találta mondani, hogy élete minden mozzanatát megmutatja majd a LifeTV Van életünk című reality-jében. Az izomceleb ugyanis olyasmikbe is betekintést enged, amiket egy átlag férfi még önmagának sem szívesen vall be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berki Krisztián és Mazsi

Berki Krisztián kivizsgáltatta magát (Fotó: Ripost)

A hírességet elkísérte a kamera egy vizsgálatra, mely során kiderült, hogy fizikai értelemben alkalmas-e újra az apaságra. Erről felesége, Berki Mazsi mesélt a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában péntek reggel.

„A férjem példát mutat és remélem, hogy sok férfi tesz majd így, hiszen rengeteg pár küzd a gyermekvállalásért és többnyire csak a nők vetik alá magukat vizsgálatoknak ezen a téren. Krisztián többször is kijelentette már nyilvánosan, hogy igazi tenyészbika, de ő nem csak beszél, ki is akarta deríteni, hogy ez így van-e” - mondta a stúdióban Mazsi, aki már nagyon szeretne anya lenni.

Berki Mazsi

Berki Krisztián felesége már nagyon szeretne gyereket (Fotó: LifeTV)

Majd akkor jön a pici, ha ő is szeretné...

„Nem titok, hogy babát tervezünk, de a koronavírus-világjárvány közbeszólt. Mostanában azonban újra felmerült köztünk a kérdés. Én nagyon szeretnék egy kisbabát és Krisztián is tervezi, de azt mondja, hogy majd akkor érkezik, ha ő is igazán elszánja magát. Legutóbb azt mondta nekem, hogy eddig azért nem jött össze, mert nem szeretett volna részben sem elveszíteni, vagyis teljesen szeretne kisajátítani engem, de ez már megváltozott. Persze nem sürgetek semmit és én akkor is kitartok mellette egy életen át, ha a sors más utat jelölt ki számunkra, vagyis nem lesz közös gyermekünk” - nyilatkozta Mazsi.

Hogy mi lesz a vizsgálat eredménye, az péntek este 19.00-tól kiderül a LifeTV képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?