SHOWBIZ

Bejelentették, két év után visszatér a képernyőre a népszerű műsorvezető

Új műsorokkal erősít ősszel a Life TV!
  • Szerző: Ripost

A Life TV idén ősszel teljesen új műsorokkal jelentkezik! Hajdú Péter a keddi sajtótájékoztatón bejelentette, már most hatalmas növekedést mutat a csatorna nézettsége. A céljuk, hogy legjobb öt magyar kábeltévé között jegyezzék őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Szabó Dóra váltja Várkonyi Andreát

Hajdú Péter tisztázta, hogy a Life TV és Várkonyi Andrea békében váltak el. A műsorvezető telefonon közölte, hogy kapott egy jobb ajánlatot, így nem folytatja tovább a csatornánál. Helyét az egykori szépségkirálynő, Szabó Dóra vette át, akit Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Berki Krisztián és Hajdu Steve mellett láthatnak majd a nézők.

„Hatalmas öröm számomra, hogy a Life TV csapatát erősíthetem. 2011-ben dolgozhattam először együtt Péterrel, most pedig kilenc év után újra egy hajóban evezünk. Annak idején Szépségkirálynő című műsorban találkoztunk, most pedig a Bréking egyik háziasszonya leszek” – árulta el lapunknak Dóra.

Hajdú Péter is feltűnik a képernyőn

A Life TV-n debütál az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor is, amit szeptember 18-tól láthatnak majd a nézők. A műsorvezető két év kihagyás után tér vissza a képernyőre, első vendége pedig nem más, mint Demcsák Zsuzsa lesz, akivel 24 órán keresztül lesznek összezárva.

Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni” – fogalmazott Hajdú.

Joshi Bharatot bárki felhívhatja

A hazai beszélgetős műsorok egyik legnépszerűbb alakja is saját műsort kapott, amit már július 20-tól láthatnak a nézők. Az Őszintén! Joshival egy betelefonálós életvezetési talkshow, ahol az emberek segítséget, tanácsot kérhetnek az indiai származású televízióstól.

„Boldog vagyok, hogy a Life TV-n folytathattam a hivatásom, már most rengeteg pozitív visszajelzést kapok a nézőktől. Ez nagyon sokat jelent nekem, ezért éri meg dolgozni” – mondta Joshi.

Vacsorakirályokat is avatnak

Sass Dani vezetésével egy új gasztro-reality is debütál a csatornán. A Vacsorakirály című műsorban hetente öt celeb küzd meg a királyi címért. A többi főzős műsortól eltérően ebben a műsorvezető is feltűnik, aki kritikus szemmel bírálja el a hírességek főztjét. Az első héten olyan sztárok szerepelnek majd, mint Fésűs Nelly, Bárdosi Sándor, Sánta László, valamint Balázs Andrea.

„Nem könnyű feladat, hiszen minden este más sztár otthonában vagyunk. Bár az este nagy része számukra egy könnyű csacsogás, ám megérkezem én is a történetbe, mint rossz zsaru. Onnantól kezdve pedig vége a jópofizásnak” – mondta sejtelmesen a -nak Dani.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?