SHOWBIZ

Bejelentették, ezek a világsztárok érkeznek a Sziget Fesztiválra

Hatalmas show-t ígérnek a Sziget utolsó napjára.
  • Szerző: sv

Folytatódik a sztárzuhatag, ugyanis a Sziget szervezői bejelentették az újabb előadókat, akik 2019 nyarán szórakoztatják a fesztiválozókat. Így Ed Sheeran után 24 új zenekart és énekest hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és izgalmas, feltörekvő nevekkel.

2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Nevezetesen: egy olyan fesztiválcsomagot kínáljunk, amely egyesíti az egyedi, hiteles és szerethető Sziget-élményt egy, a legnagyobb nemzetközi neveket is soroló line up-pal"- mondta Kádár Tamás, a Sziget Fesztivál főszervezője.

A világ egyik legnépszerűbb  rockbandája, a fesztiválok sorában biztos helyet foglaló Foo Fighters, minden idők legnagyobb szigetes koncertjét ígéri augusztus 13-án, egy két és fél órás show-val.

A Foo Fighters előtt egy Grammy-díjas együttes, a Twenty One Pilots forrósítja fel a hangulatot, az tehát már biztos, hogy nem mindennapi finálét rak a Nagyszínpadra a 2019-es Sziget.

További biztos fellépő, augusztus 8-án az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb indie-pop zenekara, a The 1975, másnap pedig a Nagyszínpadot Martin Garrix veszi uralma alá, és csap egy fergeteges bulit.

Nem mehetünk el szó nélkül az utolsó előtti nap mellett sem, hiszen a fő attrakció, a Florence + The Machine lesz, akik már egyszer egy hatalmas show-val lenyűgözték a Nagyszínpad közönségét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?