SHOWBIZ

Érik a balhé: Baukó Éva durván nekiment a TV2 új sztárjainak

Az egykori valóságshow-sztár, Baukó Éva páros lábbal szállt bele a TV2 Totem című műsorának új szereplőibe. Mi lesz ebből?
  • Szerző: ripost

Hétfőn délelőtt bemutatták a TV2 új műsorának, a Totemnek a sztárjait. Ennek apropóján írta meg szókimondó bejegyzését Baukó Éva a Facebook-oldalán, jól be is szólt a műsor két versenyzőjének.Érik a balhé?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éva nem fogta vissza magát

Éva nem fogta vissza magát
Fotó: Facebook

„Na bejelentették a Totemet, ami mint tudjuk a régi Survivorok összeollózott Tescós verziója lesz. Az egészet le is szarnám, de azért csak hangosan felröhögtem azon az “apróságon”, hogy 44 évesen 20 év süllyesztő után, úgy szerepelni, hogy még mindig VV Leo a nevem, az mégiscsak a csicskaság csimborasszója” – írta a bejegyzésében Éva, aki nem állt meg ennyinél, egy hozzászólásban egy másik szereplőn, Fésűs Nelly lányán, Horváth Csengén is élcelődött. De szóba került Kiszel Tünde lánya, Donatella is.

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?” – fogalmazott Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?