SHOWBIZ

Lánybúcsún dolgozott Növényi Norbert és Bárdosi Sándor

A műsorvezetők ezúttal matrózként bizonyítottak, ám arra nem számítottak, hogy egy lánybúcsún találják magukat.
  • Szerző: RIPOST

Rég volt ilyen hölgykoszorúban része Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek, akik mit sem sejtettek lánybúcsús munkájukról akkor, amikor útnak indultak a Balatonhoz. Növényi Norbert még a fiát is magával vitte a hajóra, ahol kiderült, komoly hölgysereget várnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Kicsit meglepődtem, amikor kiderült, hogy egy lánybúcsúval hajózunk ki. Viccelődve mondtam is Nándinak, hogy majd megbeszéljük, ebből mit osztunk meg otthon” – árulta el a A helyettesítőkben Növényi, aki hamar feltalálta magát a fedélzeten. Csakúgy, mint Bárdosi Sándor, aki, bár nagyon koncentrált az elvégzendő feladatokra, a hölgyek jelenléte kissé feszélyezte.

„Házas emberként, túl a negyvenen, ajándék egy ilyen munka. Persze, mi Norbival inkább a kapitány utasításaira koncentráltunk, de szerettük volna, hogy a hölgyek is jól érezzék magukat. Norbi szervírozta az italt, Nándika bekente a hölgyeket naptejjel, én pedig a vitorlát kezeltem a kapitány utasításai szerint. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt király nap. Kicsit nosztalgiáztam, milyenek is voltak a húszas éveim. Kockás volt a hasam és odavoltak értem a nők. Legalábbis álmaimban így láttam magam akkor” – viccelődött Bárdosi, aki Növényi Norberttel és a lánybúcsús hölgyekkel együtt a közös táncolást sem hagyta ki, melyet 18:55-től a Sláger TV-n láthatnak a nézők.