SHOWBIZ

Megszólalt az Exatlon kiesője: „Jobb, hogy nem leszek ott a csapatban!”

Balogh Richárd úgy érzi, mivel nem hozott pontot a Kihívóknak, jobb lesz nekik nélküle.
  • Szerző: Ripost

Pénteken Balogh Richárd távozott az Exatlon Hungary műsorából! A Kihívó Szabó Benővel csapott össze a párbajban, azonban nem sikerült felülkerekednie ellenfelén, így számára véget ért a verseny.

A taxisofőrként dolgozó fiú elárulta, nem csalódott, inkább boldog, hogy részese volt egy ekkora kalandnak. Sőt, szerinte a kékeknek jobb lesz úgy, hogy ő már nincs ott, mivel nem sikerült pontokat szereznie.

A Kihívó úgy érzi, hogy hátráltatta a csapatát

A Kihívó úgy érzi, hogy hátráltatta a csapatát (Fotó: Exatlon / TV2)

„Ezt a játékot pontra játsszák, és sajnos nekem nem sikerült úgy teljesítenem, ahogy szerettem volna. Úgy érzem, jó hatással lesz a csapatra, hogy nem leszek ott, mert így könnyebben tudják hozni majd a pontokat. Nagyon szerettem volna olyan tagja lenni a Kihívóknak, hogy számíthassanak rám a pályán. Bizonyítani akartam, de ez nem feltétlenül sikerült” – kezdte a TV2 videójában Balogh Ricsi, aki nem csalódott az eredmény miatt, hiszen az Exatlonnal egy álma vált valóra.

Szeretne a képernyőn maradni

Ricsi a búcsú pillanatában elárulta Palik Lászlónak, hogy neki gyermekkora óta egy nagy álma volt: szerepelni akart a tévében. Az Exatlonnal ez sikerült, ráadásul a Kihívónak a jövőt illetően is komoly tervei vannak.

„Nagyon szeretnék a képernyőn maradni és folytatni ezt az utat. El szeretnék jutni minél több emberhez, hogy megismerhessenek” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?