SHOWBIZ

Balhé az Exatlonban, kiakadt a Bajnokok versenyzője

Bors Máté kendőzetlenül elmondta a véleményét a csapattársainak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A szerdai versenynapon az eddigi legnagyobb vereségüket szenvedték el a Bajnokok. A Kihívók 10:2-re diadalmaskodtak, így hozzájuk került az előny és a joker is. Nem csoda, hogy a történtek felborzolták a kedélyeket pirosaknál, főként Máténál, aki kendőzetlenül elmondta a teljesítményükről a véleményét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Ez egy csapatszintű szemrehányás volt, mert nem igazán éreztem a azt a fajta tüzet, ami előző héten bennünk volt. Akkor teljesen máshogy álltunk a szerdai naphoz, ezért volt nagyon rossz érzésem, hogy mi lesz így a végjátékon, ha szerdán ilyenek vagyunk. Lillát láttam legkevésbé motiváltnak, de nagyon remélem, hogy ez nem lesz kihatással a végjátékra, és nem kell megválnunk egy férfi játékostól, mert az nem tenne jót a csapatnak” – kezdte lapunknak Máté, akivel nem mindenki értett egyet. Krisztián, az egyetlen pontszerzője volt a csapatnak szerdán. Szerinte társa fogalmazhatott volna finomabban is a véleményével kapcsolatban.

„Nem értettem egyet Mátéval. Még ha ez is a véleménye, én finomabban fogalmaztam volna meg a szavaimat. Egy ilyen helyzetben többféle megoldás van egy csapatban, mi akkor így döntöttünk és sajnos rossz eredménye lett. De nincs értelme azon gondolkozni, mi lett volna, ha... Megértem persze, ha őt bántja valami, és mivel a héten férfi párbaj lesz, és érzi, hogy a statisztikája miatt, ha mi vesztünk, akkor akár párbaj-esélyes is lehet. Megértem, hogy így reagált, de nem értek egyet minden egyes szavával” – árulta el Krisztián.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?