SHOWBIZ

Balhé az Exatlon forgatásán, egymásnak esett a két Kihívó

Novák Zalán nem kímélte Derzsi Vikit. Komoly vádakkal illette a lányt.
  • Szerző: Ripost

Egyre nagyobb a feszültség a Kihívók között! Legutóbb Besenyi Boginak estek neki Pap Dorciék, most azonban fordult a kocka. Novák Zalán Derzsi Vikiéket vette górcső alá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kihívók egyik alapembere szerint Viki nagyon rossz hatással van Dorcira, csak lehúzza őt, emellett pedig a stílusa sem elfogadható.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Azért nem szól hozzád senki, mert neked az elejétől fogva van egy agresszív stílusod. Ha valaki jót mond, akkor az a problémád, ha rosszat, akkor pedig az. Itt vagy velünk három hónapja, és ahogy megismerünk, úgy állunk hozzád. Azt is látom, hogy a Dorcit elhúztad egy rossz irányba, és akármit mondtok, ez így van” – osztotta meg a véleményét Zalán, és bár Dorci próbálta védeni Vikit, úgy tűnik, a fiúk hajthatatlanok voltak a témában. A Kihívó lány úgy érzi, úgy kezelik őt Zalánék, mintha egy sorozatgyilkos lenne, pedig ő sosem ártott senkinek.

„Mióta az eszemet tudom, törekedtem arra, hogy jobb ember legyek. Én olyan neveltetést kaptam édesanyámtól, hogy mindig törekedjek arra, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. És ami fontos, soha ne ártsak másnak” – fogalmazott Viki.

És ezeket olvastad már?