SHOWBIZ

Balhé a stúdióban, csúnyán összeszólalkozott a Life TV két sztárja

Holdampf Lindának nem tetszett, hogy Bebe megalázott egy nőt.
  • Szerző: Ripost

Forrtak az indulatok a Life TV stúdiójában! A Bréking legújabb adásában ismét egy izgalmas témáról, a testszégyenítésről beszélgettek a műsorvezetők és vendégeik, azonban Bebe a kijelentésével kihúzta a gyufát Holdampf Lindánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

„Volt egy olyan alkalom, hogy az egyik régi ismerősöm, akinek nem is kérdeztem a véleményét, köszönés helyett mégis annyit mondott, hogy mennyire meghíztam. Erre annyit válaszoltam: kisasszony, te sem lettél sokkal szebb!” – mesélte Bebe, ám ezek után elszabadult a pokol. Linda szerint ugyanis rosszul reagált az énekes, hiszen a kijelentésével ő is megalázta az ismerősét.

„Valaki szembe jön veled és beléd rúg, akkor neked egyből az a reakciód, hogy visszarúgsz? Miért nem jelzed neki, hogy neked nem esett jól, amit mondott? Szerintem az egy fontos dolog, hogy nem rúgsz bele egy másik emberbe. Ha mégis, akkor pont olyan ember vagy, mint az, aki téged megbántott” – mondta el kendőzetlenül a véleményét Linda. Hétfőn öt órakor pedig kiderül az is, mit szóltak a többiek a vitához.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?