SHOWBIZ

Balhé a forgatáson: egymásnak esett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

A két műsorvezető egy borászatba épült be A helyettesítőkben.
  • Szerző: RIPOST

Etyek felé vette az irányt A helyettesítők című tévéműsorban Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal egy borászat őszi munkálataiba kapcsolódtak be. Először a szüretből vette ki a részét a két sztár, azonban mint mindig, most is a munka könnyebbik végét szerették volna megragadni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Ezek az őszi-téli munkák sokkal fárasztóbbak, mint mikor nyáron a strandon vagy egy fesztiválon dolgoztunk. A szüretelés meg aztán végképp izzasztó. Egyéni módon közelítettem meg a szőlőfürtök szüretelését. Mindegyiket leteszteltem mielőtt beletettem volna a ládába. Így minőségellenőr is voltam” – mondta a Sláger TV-n látható műsor kapcsán Bárdosi, aki nem bírta ki mókázás nélkül ezt a munkanapot sem.

„Mindig ugratom Norbit, hol a korával, hol a kondijával. Szeretem megtréfálni, ha lehetőség adódik rá, meg is teszem. Most is ez történt. Mikor a szüreti ládákat mostam ki a vízsugárral adtam Norbinak is. Bár előre kérte, hogy ne vizezzem össze, de „véletlenül” pont irányába vitt a kezem” – mondta nevetve Bárdosi, akit kollégája igencsak letorkollott. Sőt, a visszavágás sem maradt el.

„Direkt kértem Sanyit, hogy ne irányítsa felém a jéghideg slagot. Már láttam a szemén, hogy készül valamire, de azt hittem veszi a lapot és nem teszi meg. Tévedtem, először csak a lábam, majd az arcom is kapott a vízből. Annyira pipa lettem, hogy a kezembe akadó gumicsizmával hátba csaptam. Ez csak olaj volt a tűzre, erre Sanyitól kaptam még egy adag vizet. Dühömben a leszemezett, ragacsos szőlőfürtöket dobtam a pólójába, jól rányomva azokat a hátára. Így jár, aki velem szórakozik” – mondta morcosan Növényi Norbert, akinek szüreti kiruccanását 18:55-től láthatják a nézők a Sláger TV-n.