SHOWBIZ

Bajor Imre most nagyon büszke lenne fiára

Marci most egy kicsit tanácstalan a jövőjével kapcsolatban, de azt már eldöntötte, hogy egy ideig marad a kamera mögött és nem követi szüleit a színészi pályán.
  • Szerző: Buster

Bajor Imre most biztosan boldogan, szelíd mosollyal az arcán szemléli két gyermeke életének alakulását. A lánya Lili, jövőre szerez diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, míg fia Marci éppen a napokban védte meg diplomamunkáját. A fiatal srác tavaly éppen lapunknak nyilatkozta, hogy jövőre megpróbál felvételizni az színművészetire, de ez a terve mostanra megváltozott.

"A diplomamunkámat megvédtem és jól is sikerült. A Maradj velünk című rövidfilmem is jól sikerült, bár kaptam rá némi építő kritikát. Bevallom, most egy kicsit tanácstalan vagyok a jövőmet illetően, de azt már eldöntöttem, hogy mégsem jelentkezem az egyetemre. Vagyis most ezt gondolom.

Szeretném, ha elkezdődne a felnőtt életem és most az irányon gondolkodom.

Abban biztos vagyok, hogy filmezni szeretnék, de ez a szakma nem olyan egyszerű, hiszen itt nem úgy mennek a dolgok, hogy az ember kilép az iskolából és a diplomájával máris elhelyezkedik valahol. Kapcsolatrendszerre van szükség és persze le is kell tenni valamit az asztalra, hogy lehetőséget kapjon az ember”

- nyilatkozta a %% napilap szombati számában Bajor Marci, aki arról is mesélt, mit tervez az idei nyárra friss diplomásként.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?