SHOWBIZ

„Kilátástalan a helyzet” – ismét megsérült a Bajnokok versenyzője

A Bajnokok versenyzője, Ujvári Iza éppen csak visszatért a játékba, de sajnos újra kispadra kényszerült. Ismét a lába sérült meg.
  • Szerző: Ripost

A Bajnokok ismét nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis Ujvári Iza egy újabb sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a keddi versenynapot. A pirosak versenyzője még hétfőn sérült meg, rosszul érkezett a zip line-ról, így az orvosok jobbnak látták, ha nem játszik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Iza most minden erejével arra koncentrál, hogy a lehető leghamarabb térhessen vissza a pályára. Annak gondolatát, hogy ez akár a játék végét is jelentheti számára, teljesen kizárja.

A Bajnokok újabb versenyzője sérült meg

A Bajnokok újabb versenyzője sérült meg (Fotó: TV2)

„Sajnos nem volt száz százalékos a lábam, amikor újrakezdtem a játékot, de reméltem, hogy ki tudom ezt zárni. Kicsit zavart, hogy lassabb vagyok, de beszéltem a többiekkel, és azt javasolták, hogy ne erre koncentráljak, hanem használjam ki és tartsam meg a végére a higgadtságomat, hogy az ügyességinél ezt az előnyömre fordítsam. Éppen kezdtem erre ráérezni, de sajnos egy rossz mozdulat is elég ahhoz, hogy ismét megtörténjen a baj. Nagyon nem örülök, hogy újra ebbe a helyzetbe kerültem, kilátástalan a helyzet, de egy biztos, hogy nem adom fel, és ha az orvosok engedik, akkor ugyanazzal a mentalitással versenyzek tovább” – kezdte lapunknak Iza, aki most csak a gyógyulására próbál koncentrálni. Abba bele sem szeretne gondolni, hogy egy ilyen sérülés akár a játék végét is jelentheti számára.

„Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez akár a játék végét is jelentheti. Viszont nem szeretnék ilyenekre gondolni, szeretném fejben ezt kizárni, és minél előbb újra pályára állni. Azt szoktam mondani, hogy fel kell készülni a legrosszabbra, de bízni kell a legjobbakban, most is ezt teszem” – tette hozzá a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?