SHOWBIZ

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a The Voice

Eddig úgy volt, hogy a Facebookon és az NBC hivatalos oldalán nemcsak az amerikaiak, hanem bárki szavazhat. Vagyis mi, magyarok is. Ám az első élő show után váratlanul letiltották a külföldről érkező voksokat. Így Király Viktor csak a tengerentúli rajongókra számíthat.
  • Szerző: The_M

Magyar idő szerint kedd hajnalban túlesett első élő fellépésén a The Voice-ban Király Viktor, és mondhatni, hogy mindenkit letarolt. A közönség és a mesterek is imádták az All Around the World-öt Viktor előadásában.

Azt persze még nem tudni, hogy mindez elég lesz-e a továbbjutáshoz, hiszen körülbelül szerda estig tart még a szavazás.

De már csak az észak-amerikai régióban élőknek! Ugyanis hiába hittük azt, hogy a Facebookon és az NBC oldalán mi is voksolhatunk Király Viktorra, hirtelen letiltottak minden Amerikán és vonzáskörzetén kívülről érkező szavazatot. Vagyis Magyarországról sem támogathatjuk a Megasztár egykori győztesét.

Erről pedig még Viktor sem értesülhetett, ugyanis a műsor után változatlanul arra kérte a magyar rajongókat is, hogy szavazzanak rá. Szóval a The Voice producerei valószínűleg csak most jöttek rá arra, hogy Király sportszerűtlen előnyhöz juthat azzal, hogy az USA-n kívül, egy másik ország is ott áll mögötte.

A comment:com pedig még a letiltásunk előtt vetette fel, hogy Viktort akár ki is zárhatják, amiért, a szavazási szabályzattal szemben, arra biztatja a honfitársait, hogy adjanak le rá voksokat. De ez már nem fordulhat elő.

És ezeket olvastad már?