SHOWBIZ

„Elég nagy baj van” – Gáspár Győzőt sokkolta a diagnózis

Gáspár Győző tavaly augusztusban arra lett figyelmes, hogy nem hall a jobb fülére. Most kivizsgáltatta magát.
  • Szerző: rp

Baj van: Gáspár Győző egy régóta féltve őrzött titkáról rántotta le a leplet a kamerák előtt. A showman a LifeTV-n futó Van életünk című műsorban beszélt az egészségügyi problémájáról. Győzi a kamerák előtt vallotta be, közel hét hónappal ezelőtt arra lett figyelmes, hogy nem hall a jobb fülére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

baj van gáspár győző

Baj van: Gáspár Győző kiborult a sokkoló diagnózistól (Fotó: LifeTV)

„Elég nagy baj van. Szerintem kasu lettem, megsüketültem. Beszélgetnek mellettem, és nem hallom. 2020 augusztusában azt éreztem, mintha egy villám csapott volna belém. Észrevettem, hogy nem hallok. Először úgy voltam vele, hogy csak beképzelem. Most már egyre rosszabb” – vallotta be Gáspár Győző, aki eldöntötte, nem vár tovább, kivizsgáltatja magát, még annak ellenére is, hogy megalázónak érzi, amiért szüksége van erre.

„Meg fogok süketülni” – pánikolt a szakorvosi vizsgálaton a showman. „Az gondolják, hogy ez egy médiafogás. Bárcsak az lenne, én örülnék neki a legjobban. Ez most tényleg igaz. Nem hallok” – folytatta Győzike, aki bár nem számított túl sok jóra, mégis sokkolta a diagnózis. Kiderült ugyanis, hogy közepes fokú hallásvesztesége van Bea asszony férjének, Virág és Evelin édesapjának.

Vajon mit lehet ezzel kezdeni? Van rá gyógymód vagy Győzinek bele kell törődnie az egészségromlásba?

Hogy mit mondott pontosan a szakember, és miként reagált szavaira Győzike, az ma 19 órától kiderül a LifeTV-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?