SHOWBIZ

Ázsiában látogatná meg rokonait Gáspár Győző testvére

Gáspár Zsolti is szerepel az Ázsia Expressz második évadában.
  • Szerző: sv

Napokon belül kezdetét veszi az Ázsia Expressz 2. évadának a forgatása, ahol hét sztárpár küzd meg egymással Srí Lanka és India területén.  Hódi Pamela és Demcsák Zsuzsa mellett Gáspár Zsolt is a játékosok között van, aki elárulta, hogyan készül a kalandra, és mik a legnagyobb félelmei az utazással kapcsolatban.

"Amikor megkerestek, egyből igent mondtam a felkérésre, de bevallom őszintén, félek tőle, mert nem tudom, hogy milyen fába vágtam a fejszém.

A legnagyobb félelmem az, hogy nem tudom, hol fogok esténként aludni, mi fog velem történni, és hogy tudok mellékhelyiségre elmenni. A többit én megoldom.

A-ból B-be eljutni, stoppolni, fuvart szerezni nekem nem probléma" - kezdte Zsolti, aki ebben a pár napban próbálja lefoglalni magát, hogy elterelje a gondolatait a félelmeiről. Ám az ijedtség mellett Gáspár Győző testvére már nagyon várja az ázsiai utazást, hiszen komoly célt tűzött ki. Leendő párjával szeretnék meglátogatni rokonaik sírját Srí Lankán.

Nekem vannak kint rokonaim. Az ükapám ugyanis innen származik.

Ezért eldöntöttem, hogy a temetőbe is ki szeretnék majd menni, szeretném megnézni az őseimet, és méltó módon megemlékezni róluk" - mondta Zsolt, akit minden döntésében támogatnak a szerettei, mégis aggódva engedik útnak a tévésztárt.

"Kicsit most túlsúlyban vagyok, ezért féltenek is a barátaim, de ennek megvan az oka. December óta kilószámra eszem a tésztát, mindenféle szénhidrátot, hogy legyen kellő üzemanyag. Úgyhogy én Magyarországon már feltankoltam a testemet, a lelkemet még nem készítettem fel, de a párommal azon leszünk, hogy minden egyes nap a maximumot hozzuk ki magunkból, a végén pedig megnyerjük az egész műsort" - jelentette ki határozottan Zsolti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?