SHOWBIZ

Az igen, szexi olasz lány bőrébe bújt Debreczeni Zita

Zita és Gianni szinkronszínésznek álltak.
  • Szerző: SV

Annoni Zita és férje, Gianni Annoni egy különleges felkérést kapott. A sztárpár egy igazi olasz kalandon vett részt, ugyanis ők kölcsönözik két szereplő hangját egy moziban. A film a Pizzarománc címet kapta, Zitáék pedig beleilletek a közegbe.Gianni korábban már szinkronizált a Verdák 2-ben, ott Franco Neronak adta a hangját, viszont Zita számára még ez teljesen új terep volt.

„Mindig is a bakancslistámon szerepelt, hogy egyszer szinkronizálhassak. Legszívesebben egész nap itt lennék, és próbálgatnám a szöveget a stúdióban. Ez egy óriási dolog! ” – mesélte lelkesen Zita a szinkronizálást követően, párja pedig egy személyleírást is adott, hogy kinek fogja kölcsönözni hangját.

Két epizódszereplőt játszunk, én egy borostás, tipikus dél-olasz pasasnak adom a hangomat.

Zita egy nagyon szexi, fiatal nőt szinkronizál. De hogy pontosan kik ezek a karakterek, azt találják ki a nézők” – tette hozzá nevetve Gianni.

Zita és Gianni számára nem csak azért különleges a Pizzarománc november 8-i bemutatója, mert a filmrajongók végre hallhatják őket a mozikban, hanem mert másnap ünneplik az évfordulójukat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?