SHOWBIZ

Az Exatlon legújabb kiesője is Dominikán ragadt

A pénteki párbajban Herceg Alex és Böjte Dave mérte össze az erejét. Egyikük számára véget ért az Exatlon.
  • Szerző: Ripost

A Kihívók teljesítményére rányomta a bélyegét, hogy két alapemberük is sérüléssel bajlódott a héten. Emiatt az e heti sikerszériájuk után a csütörtöki végjátékot elveszítették, így pedig egyértelművé vált, hogy két csapattagjuknak kell rajthoz állnia a párbajban. Herceg Alex a leggyengébb statisztikával automatikusan került a kiesés szélére, ellenfelét pedig Pap Dorci jelölte ki, akinek a választása Böjte Dave-re esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül Alexnek kellett búcsúznia az Exatlontól, és ezzel együtt a legjobb férfi versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjtól is.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Próbáltam a legtöbbet kihozni magamból, most ez így sikerült. Bármennyire rossz a saját csapattársunk ellen párbajozni, ez sajnos elkerülhetetlen az Exatlonban. Én is azért vágtam bele ebbe a versenybe, mert szerettem volna nyerni, igaz, kevésbé a pénz miatt, sokkal inkább a verseny szeretete motivált” – kezdte lapunknak Alex, akinek bár búcsúznia kellett, úgy érzi, már azzal nyert, hogy versenyezhetett az Exatlonban. Bevallása szerint rengeteg élménnyel gazdagodott és nagyon sok mindent tanult.

A legutóbbi hetek kiesőihez hasonlóan, azonban még ő sem tud hazautazni a szeretteihez a koronavírus-járvány miatt. Ennek ellenére próbál pozitívan állni a kialakult helyzethez.

„Kényelmesebb lenne már otthon, én sem láttam jó ideje a szeretteimet, már nagyon várom, hogy beszélhessek a családommal, a barátnőmmel” – magyarázta a Kihívó.

És ezeket olvastad már?