SHOWBIZ

Brutális balesetet szenvedett az Áll az alku sztárja, minden barátját elveszítette

Rádió két és fél évvel ezelőtt sérült meg egy buszon, amikor egy öngyilkosjelölt a jármű elé ugrott. A fékezés következtében a játékos három métert repült, és az emlékezetét is elvesztette.
  • Szerző:

Hárommillió forintot és életre szóló barátságokat nyert az Áll az alku szerdai adásának játékosa, Rádió. A családapa még csupán harmincéves, ám fiatal kora ellenére nem volt könnyű számára az elmúlt néhány év. Két és fél évvel ezelőtt ugyanis súlyos balesetet érte: kislányával egy autóbuszon ültek, amikor egy nő öngyilkossági szándékkal a jármű elé ugrott.

Fotó: TV2

A buszvezető lélekjelenlétének köszönhetően sikerült elkerülni a gázolást, ám a fékezés hatására Rádió három métert repült, a fejét pedig olyan erős ütés érte, hogy elvesztette az emlékezetét, teste baloldalán részlegesen mozgáskoordinációs zavar lépett fel.

„Borzalmasan nehéz időszakot éltem át, minden barátomat elvesztettem. A feleségemnek és a kislányomnak és a szüleimnek köszönhetően azonban alig egy évvel a baleset után jobban lettem” – mondta el a -nak Rádió, akinek nem titkolt reménye volt, hogy a műsor révén új barátokat szerezhet. Ez be is következett, néhány játékossal azóta is bármiben számíthatnak egymásra.

„Most már biztos vagyok abban, hogy ezek a barátságok egy életre szólnak. Tűzbe mennénk egymásért, és ezért nagyon hálás vagyok a műsornak„ – fogalmazott a fiatal férfi.

És ezeket olvastad már?