SHOWBIZ

A portásnak öntötte ki a szívét A Dal 2020 győztese

Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című slágere nyerte meg A Dal 2020 szombati fináléját, sőt, A Dal 2020 Akusztik különdíját is bezsebelték. Az énekes szerint a megcsalásról és az azt követő vezeklésről szóló dal sikere épp abban rejlik, hogy majdnem mindenki átélt már hasonlót. Vagy azért, mert ő volt hűtlen, vagy azért, mert megtudta, hogy megcsalták.
  • Szerző: Doris

Személyes élményből táplálkozik Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című slágere, ami amellett, hogy A Dal Akusztik szavazásán első helyen végzett, szombat este megnyerte A Dal 2020 döntőjét is. A két előadó ezzel 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Fotó: MTVA/Youtube

Nem túlzás, hogy a dal már a finálé előtt felrobbantotta az internetet, már 11 milliós megtekintésnél jár. A siker titka részben az, hogy a Mostantól egy olyan fájdalmas témát boncolgat, amit sajnos majdnem mindeni átél: a hűtlenségről, a megcsalásról és az ezt követő bűntudatról is bocsánatkérésről szól. Rácz Gergő a -nak elárulta, ő is volt már ilyen helyzetben és szerinte benne volt a pakliban, hogy megkövezik a dal miatt.

„Nem tagadom, én is voltam már hasonló helyzetben, de pont ennek a dalnak a kapcsán derült ki, hogy mennyi emberrel történik ilyesmi. Bármikor, amikor éneklem vagy hallgatom a dalt, visszatérnek a régi, múltbéli érzések. Nem tagadom, benne volt a pakliban, hogy megköveznek a dal miatt, ugyanis nem az emberi erényekről szól, hanem arról, hogy valaki hibázik és ezt vállalja” – kezdte a -nak Gergő, akit a Mostantól születése közben furcsa érzés kerített a hatalmába. Amikor eszébe jutott, hogy egy szó kicserélésével az egész refrén jelentése megváltozik és így a nő visszavághat a második refrénben, úgy érezte, azonnal beszélnie kell valakivel.

Fotó: YouTube

„Egy irodaházban dolgozom, és lementem a portáshoz. Vele beszéltem meg, hogy mit érzek. Amikor azonban elkészült a dal, elbizonytalanodtam. Nem tudtam, milyen lesz a fogadtatás. A műsor közben attól féltem, az egész csak egy álom, holnap felébredek és ismét szombat lesz” – mosolygott az énekes.

Gergő duettpartnere, Orsovai Reni is pontosan tudja, milyen érzés, ha valaki hűtlen hozzá. Bár az énekesnő jelenleg boldog párkapcsolatban él, a múltban előfordult, hogy a kedvese félrelépett.

Ha érdekel, mit élt át Reni, keresd a hétfői lapszámát!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?