SHOWBIZ

A koronavírus miatt lemondta koncertjeit a Mintaapák dalszerzője

Patocska Olivér több, ötszáz fő alatti koncertet adna augusztusban, de rajongói és szerettei érdekében úgy döntött, lemond mindent.
  • Szerző: ej

Komoly és felelősségteljes döntésre szánta el magát Patocska Olivér! A TV2-n futó Mintaapák főcímdalának szerzője minden augusztusi koncertjét lemondta, így sem szólóban, sem az OliverFromEarth nevű formációjával sem lép majd fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: OliverFromEarth

„Úgy döntöttem, nem fogom veszélyeztetni a családom, a szeretteim és a közönség egészségét. Nem tudnék a közönségem egyik tagjának sem a szemébe nézni, ha miattam kerülne lélegeztetőgépre ő vagy valamelyik rokona... Esetleg miattam valaki meghalna. Azt tartom felelősségteljes döntésnek, ha most kicsit visszavonulok, mert a vírus még mindig jelen van, valós veszély, hogy záros határidőn belül megérkezik Magyarországra is a járvány második hulláma” – mondta a -nak Olivér, aki az élő koncertek helyett most egy ideig csak az interneten keresztül zenél majd a rajongóknak.

Fotó: TV2

Az énekesnek komoly családi oka is van arra, hogy fokozottan vigyázzon: édesanyja után most a nagyszülei egészségével akadnak problémák.

„Anyukámat egy hete műtötték, a nagyszüleim is kórházba kerültek a napokban. Most mellettük a helyem, ezért igyekszem minél kevesebb emberrel érintkezni, hogy még a lehetőségét is elkerüljem annak, hogy megfertőzzem őket” – fogalmazott az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?