SHOWBIZ

A börtönben látogatja az édesapját az Exatlon Kihívója

A szobafestőként dolgozó Adu László Dánielnek nehéz gyermekkora volt, szülők nélkül kellett felnőnie. Bár az ő élete azóta egyenesbe jött, családja több tagja is börtönbe került.
  • Szerző: RIPOST

Adu László Dániel nehéz körülmények között nőtt fel, a szülei lemondtak róla egy hónapos korában, és csecsemőotthonba adták, ráadásul elszakították az öt testvéreitől is. Az évek alatt több intézetet is megjárt, később aztán nevelőszülőkhöz került, de ők sem bántak vele jól, így 18 éves koráig gyermekotthonban nevelkedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Adu családja azóta teljesen új életet kezdett. Édesanyját nem rég ismerte meg, de hamar kiderült, hogy ő már lezárta a múltat. Egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, akivel közösen nevelik a férfi gyermekeit, ezért nem is tartják egymással a kapcsolatot. A Kihívó az egyik bátyjával beszél csak rendszeresen, illetve édesapjával, aki börtönben ül.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A szüleimmel nem nagyon tartom a kapcsolatot, édesapámhoz azért néha bejárok a börtönbe beszélőre, de ez is ritkán van, egyszer-kétszer. Havonta egyszer van beszélő, és nem mindig tudok én menni. A húgomnak van egy élettársa, vele él, megvan a külön élete, az egyik bátyámmal tartom rendszeresebben a kapcsolatot, szorosabban” – árulta el a -nak a Kihívó. Mint kiderült, Adu édesapja visszaeső bűnöző, 26 éve járja a börtönöket, ráadásul a legnagyobb bátyja is rácsok mögött van. A múltban a sportolót sem kerülték el kétes ügyek, mégis úgy érzi, hogy a gyermekotthonnak köszönheti, hogy megmentette a bűnöző élettől.

„Én azt hiszem, hogy a gyermekotthonnak hálás lehetek azért, hogy megvédett a rossztól. Természetesen velem is fordult elő rossz dolog, én is csináltam hülyeséget, de abban biztos vagyok, hogy a gyermekotthon mentett meg a bűnöző élettől. És az is biztos, hogy erősebb személyiség lettem így, ilyen múlttal” - fogalmazott a Kihívó, aki magában már lezárta a múltat. Most csak a jelenre koncentrál, hiszen nem rég született meg a kisfia, akiért bármit megtenne. Elsősorban ezért jelentkezett az Exatlon versenyébe.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?