SHOWBIZ

A Balatonra költözik Harsányi Levente!

A mûsorvezető ötödmagával tölti a nyarat a magyar tengernél, ahol a nézők a hét mindennapján találkozhatnak velük.
  • Szerző: Ripost

A Balatonra költöznek Harsányi Leventéék! Június 19-től újraindul a Balatoni Nyár színes, izgalmas és informatív tartalommal, sztárvendégekkel és a magyar tenger minden érdekességével. A Duna közszolgálati csatorna népszerű délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik majd Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel.

A műsor sztárséfje a 2017-es évadban ismét Kovács Lázár lesz, aki különleges ételeivel, vendégeivel és sztorijaival naponta elkápráztatja a tévénézőket.

A Balatoni Nyár hétfőtől szombatig délelőttönként friss tartalommal, vasárnap pedig heti best of adással jelentkezik. 

A hetedik évadához érkező Balatoni Nyárba a napi aktualitásokon kívül természetesen idén is érkeznek sztárvendégek, színvonalas zenei produkciók, ismert és népszerű hazai előadók

Amíg tavaly a part menti települések kaptak kiemelkedő figyelmet, idén hangsúlyosabb megjelenésben részesülnek a Balaton környéki települések is.

Tíz héten keresztül hetente egy-egy régiót minden eddiginél részletesebben ismerhetnek meg a nézők. A kétórás élő adásban az aktualitások mellett naponta az adott régió kerül a középpontba.

A nézők megismerhetik a turistacsalogató újdonságokat, hagyományokat, legszórakoztatóbb programokat, a terület hírességeit, a gasztronómiai különlegességeket, érdekes helybelieket, és a legizgalmasabb, legjátékosabb helyszíneket, ahová a legkisebb családtagokkal is bátran ellátogathatnak.

A nyári hónapok alatt a nézők körbejárhatják tehát a teljes Balatont , megismerhetik a magyar tenger és környéke rejtett kincseit, vagy akár azokat a zenei fesztiválokat, programokat, amik ugyancsak vonzzák majd az érdeklődőket.

Segítségükre lesznek ebben a műsorvezetők, akik alig várják már, hogy – heti váltásban – mielőbb leköltözhessenek a magyar tenger partjára. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?