SHOWBIZ

A 103.9 Sláger FM műsorvezetői is hallhatók a Gru 3-ban

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a Budapesten közkedvelt rádió sztárjai sem.

A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek.

„Néhány éve már szinkronizáltam pár mondatot egy másik animációs filmben, de ezt a lehetőséget nagyon vártam.”

– kezdte Vágó Piros.

„Annak ellenére, hogy nap mint nap használjuk a hangunkat, azzal játszunk élő adásban, egyáltalán nem volt egyszerű feladat a szinkronizálás. Mindenesetre a fiam alig várja, hogy halljon a kedvenc minyonjai között.” – tette hozzá mosolyogva a Sláger Reggel műsorvezetője, akinek műsorvezető társa, Abaházi Csaba is élvezte ezt a lehetőséget.

„Nagyon szerettem, de rá kellett jönnöm, hogy a szinkronizálás egy szakma, nem véletlen, hogy a legjobb szinkronszínészeket olyan sokat foglalkoztatják. Érdekes, különleges világgal találkoztam a szinkronstúdióban, érzékelhető, hogy valami fantasztikus dolgot alkotok ott együtt a rendezővel, a felvételvezetővel és a technikai személyzettel, de a legdurvább, hogy a végeredményt csak a moziban látjuk, halljuk vissza.” – mondta Abaházi.

Dénes Tamásnak nem volt idegen a szinkronstúdió, de most először szinkronizált.

„Korábban több sorozatnak, filmnek és rajzfilmnek mondtam már fel a főcímét, soroltam fel a készítők neveit, így a környezet nem volt idegen. A Gru 3 a szívemhez nőtt, még ha nem is egy minyon szerepét osztották rám, ahogy titkon reméltem.”

– mesélte nevetve a népszerű rádiós.

„A gimnáziumi évek alatt szinkronizáltam kisebb szerepeket, üdítő élmény volt most visszatérni ebbe a világba. Azóta persze itt is megváltoztak a dolgok, minden digitális lett és mindenre ott a számítógép. Ugyanakkor jó volt látni Scherer Pétert, Gru magyar hangját munka közben. Látni azt, hogy a beleélést, az emberi tényezőt, a művészetet nem válthatják ki a gépek. Ráadásul Péter néhány jó tanáccsal is segített nekem.” – mondta Somogyi Zoltán a Sláger Délelőtt műsorvezetője.

„Mikor a szinkronstúdió felé tartottam, azt gondoltam, hogy simán megoldom a feladatot. Na hát a „simán” rész elmaradt.”

– kezdte Dudás Ádám.

"Az volt a nehéz, hogy nagyon bele kellett élni magam a karakterembe, ami egy rajzfilm esetében különösen nem könnyű. Kiderült számomra, hogy a szinkronszínészi munka ritka melós, ettől függetlenül minden percét élveztem. – fejezte be a Sláger Reggel harmadik műsorvezetője.

 

Hogy a 103.9 Sláger FM műsorvezetői kiknek kölcsönözték a hangjukat a Gru 3-ban, az kiderül június 29. után a mozikban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?