SHOWBIZ

140 sztárt gyanúsítanak pedofíliával!

Pár nap leforgása alatt több, mint 1400 pedofíliával gyanúsított személyére derített fényt a brit Tûzcsap Mûvelet nevezetû rendőrségi csoport. Az elkövetők között a zeneiparból és a médiából is jól ismert celeb és híresség van.
címkék:

A botrányt kirobbanására nagy hatással volt Jimmy Savile ügye is. Mint ismeretes, Savile halála után kiderült, hogy a műsorvezető pedofil volt, ötéves gyerekeket is megrontott, de áldozatai között volt idős ember is.

 

Szexragadozó lett

Évtizedeken át volt a brit társasági élet állandó szereplője, és jelent meg többek között Károly herceg, Margaret Thatcher volt miniszterelnök és a Beatles társaságában. A színfalak mögött azonban önmagából kivetkőzött „szexragadozó” lett, sorozatban erőszakolt meg 12-13 éves kislányokat és néha kisfiúkat is.

De nincs új a nap alatt, sajnos Hollywoodban is visszatérő rettenet a gyerekkorúakkal folytatott szexuális viszony.

A rendező tagad

Valószínűleg már soha nem derül ki, valóban molesztálta-e gyerekkorában a kislányát Woody Allen. A rendező mindenesetre felháborodottan tagadja a vádakat. A Woody Allen ellen felhozott vád nagyon durva! Állítólag harminc éve megerőszakolta a hétéves(!) - nem vér szerinti - lányát. Ezt maga az áldozat Dylan nevű lány állítja, és sokan már csak azért is hitelt adnak neki, mert az nem titok, hogy Woody valóban viszonyt kezdett másik nevelt lányával, az akkor középiskolás Soon Yivel. Akit aztán pár évvel később feleségül is vett.

Gyerekekre buktak

Tucatnyi olyan híresség akad, aki hasonlóan zsenge korú, a gyerek- és serdülőkor határán mozgó fiatallal kezdett szexuális kapcsolatot.
Köztük mindjárt Elvis Presley, aki németországi katonáskodása alatt csapott le a szépséges Priscilla Presley-re - aki akkor mindössze 14 éves volt. Ma azt mondanánk: a Király megrontotta a kislányt, de javára legyen mondva, később feleségül vette.

Chuck Berry egy 14 éves pincérnővel szexelt, akit az éjszakai klubjában dolgoztatott. Később azzal borzolta a kedélyeket, hogy az általa üzemeltetett szórakozóhelyek női vécéjében rejtett kamerákat szereltetett fel, és perverz módon kukkolt.

 

A Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Billy Wyman 47 éves volt, amikor az ágyába vitte egy 13 éves rajongóját. Később ebből is házasság lett. De Wyman azt sem titkolta, hogy a koncertturnékon rendszeres volt a szex kiskorú rajongóikkal. Feltehetően nemcsak ő, hanem a Rolling Stones többi tagja is élt a lehetőséggel.

A színész Morgan Freeman amikor fiatal szeretőt keresett magának a saját mostohaunokáját csábította el. Bár vérségi rokonság nem volt köztük, sokan elhűlve szörnyülködtek amikor kiderült: Morgan házasságot tervez a fiatal nővel. akivel több mint tíz éve viszonyt folytatott. A színész a románc kezdetekor a hatvanas éveit taposta, a lány tizenhat se volt... Felesége állítólag a bizarr kapcsolat miatt hagyta el a színészt.

címkék:
És ezeket olvastad már?