SHOWBIZ

12 kilót fogyott, irigykedők szálltak rá Rubint Réka fiára

Norbika körülbelül egy év alatt fogyott le és gyúrta ki magát, és ezért sok rosszindulatú hozzászólást kap.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka fia, Norbika körülbelül egy év alatt 12 kilót fogyott, a rengeteg edzésnek, az egészséges táplálkozásnak köszönhetően kockahasa lett, de ez sem tetszik mindenkinek."Mindig vannak kritikusok, de szerencsére azért sokkal több a gratuláló, támogató hozzászólás. Vannak, akik elismerik, milyen nagy dolog, amit Norbika elért. Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe" - kezdte a Blikknek Réka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A kitartò munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5év -12kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel pròbál megérteni ... pròbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kèrdezi: “Anya! Miért ilyenek az emberek?!” A válaszom: Addig jò kisfiam, amíg nem érted Õket! Addig vagy más! Az eredményt nem adják csak úgy ... aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! Nem kèrek a “nagy okosok” kommentjeiből! Köszönöm szépenSoha ne nézz hátra! CSAK ELÕRE! Hallgass a belső hangodra és vàltsd valòra az álmaidat! A csoda ott van Benned is! Képes vagy megvalòsítani! Ne engedd, hogy elvegyék Tőled azt, amire vàgysz! Láss hozzá! Most! Élj úgy, ahogy szeretnèl! Olyan testben ès olyan egèszségi állapotban, amire vágysz!norbert_schobert_jr.offical #myson @norbi_update #alakreform #buszkevagyok

által megosztott bejegyzés,

"Persze, régen, amikor Norbika kisebb volt, azért támadtak, hogy miért husi. Most pedig azzal piszkálják, hogy biztosan mi, a szülei erőltettük rá, hogy ilyen sportosan kell kinéznie. Biztosan addig unszoltuk, míg el nem kezdett edzeni. Ez egyáltalán nem igaz" - folytatta az életmód-tanácsadó, aki mindig megbeszéli a gyerekeivel, hogyan kezeljék a támadó, sértő hozzászólásokat.

"Nem tudom és nem is akarom eltiltani őket az internettől. Az ő korukban természetes, hogy ott tartják a kapcsolatot a barátaikkal. Inkább mindig elmagyarázom nekik, hogy a sikeres és jó embereket mindig támadják. Ráadásul, mivel ők ismert emberek gyerekei, így fokozottan igaz ez rájuk. Persze, sajnálom a fiamat, majd megszakad a szívem, amikor szomorúan jön oda hozzam, majd azt kérdi: anya, miért bántanak és támadnak?

Mondtam neki, nem szabad visszatámadni, el kell engedni a kritikákat. Szülőként az a feladatom, hogy ilyenkor megvédjem és mellette álljak" - tette hozzá Réka, aki azt vallja, mindenki azt a példát követi, amit otthon a szüleitől lát. A Schobert gyerekek úgy nőttek fel, hogy a szüleik rendszeresen sportolnak, edzenek, ügyelnek az egészséges táplálkozásra.

"Ezt nem lehet ráerőltetni egy gyerekre. Norbika akkor jutott arra az elhatározásra, hogy szeretne lefogyni, amikor mind a ketten ötvennyolc kilogrammot nyomtunk a mérlegen. Megijesztette, hogy tíz évesen ugyanannyi a súlya, mint a felnőtt anyukájának" - emlékezett vissza Rubint Réka.

"Egy év elteltével látványos, szép eredményt tudott elérni. Több külön sportórára járt, betartja az Update-módszert, nemrégiben vízilabdázni kezdett. Minden nap két órát van a medencében, nagyon jót tett neki. Szóval lehet bántani, csúnya üzeneteket írni neki, de csinálja utána, aki tudja!"

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?