FÜLES

Senki sem tökéletes: megmutatta a testét Hargitai Bea

A modell eloszlatta a kételyeket.
  • Szerző: RIPOST

Hargitai Bea leszámolt a félreértéssel, miszerint minden nő tökéletes. A modell egy Instagram-bejegyzésben figyelmeztet arra, hogy ne higgyünk a szemünknek, amikor vékonyabbnál vékonyabb lányokat látunk fotókon, ugyanis azok a képek nem mindig reálisak. Ezt szemléltetve Bea megmutatta, milyen az, amikor őt rossz szögből fotózzák, és látszik rajta pár kiló felesleg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Iszonyat sok üzenetet kapok, hogy milyen jól nézek ki, hogy csinálom, hogy ilyen vékony vagyok... ”- kezdte bejegyzésében Bea, aki természetesen azt is elárulta, minek köszönheti nagyszerű alakját. Elmondása szerint sosem reggelizik, számára az ebéd és a vacsora a főétkezés, és a szénhidrátokat is messziről elkerüli. Emellett arra is odafigyel, hogy milyen szögben fotózza magát.

„Baromi jól tudom, hogy melyik szög áll jól nekem! 16 éves koromtól fotóznak, megtanultam, melyik pózok állnak jól! Tudom, hogy milyen fények az előnyösek, ha csinálok magamról 50 szelfit, amiből egyet posztolok, amin jól nézek ki. A hasam mindig gyenge pontom volt, ezért mindig felhúzom a csípőm, ettől laposabbnak tűnik a hasam, vagy épp a kezemmel takarom a derekam. Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel, sőt imádom! Nem cserélnem el egyik hurkám sem! – fogalmazott a modell, aki több fotót is mellékelt arról, milyen, amikor nincs beállítva a kép.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?