SHOWBIZ

Képtelen volt megoldani a feladatot a Séfek Séfe versenyzője

Varga Viktor nagy mellénnyel érkezik a műsorba, és szinte biztos abban, hogy sikeresen veszi majd az akadályokat.
  • Szerző:

Óriási izgalommal várták a zsűri döntését a Séfek Séfe versenyzői. A szerdai adásban ugyanis kiderül, kik lesznek azok az indulók, akik bejutnak a legjobb tizennyolc közé, és helyet kapnak a séfek hat-hat fős csapatában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A feladat első hallásra egyszerűnek tűnik: a versenyzőknek ki kell csontozniuk öt csirkét negyven perc alatt. Ám mindezt úgy kell megoldaniuk, hogy a csirke egyben maradjon.

Varga Viktor nagy önbizalommal érkezett a műsorba, még azzal is eldicsekedett, hogy jól ismeri az előző évad versenyzőjét, Váradi Rolandot, ezért pontosan tudja, mit várnak el tőlük a séfek. A csirkecsontozás azonban mégsem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte: Vomberg Frigyes kemény kritikával illette a férfit.

„Ez elég trágya munka. Nekem nagyon nem tetszik. Eddig ez a munka értékelhetetlen” – fogalmazott a zsűritag, akinek a szavaival a többiek is egyetértettek.

„Fogalmam sincs, mi történt, miért vagyok ennyire dekoncentrált. Most ki kell tisztítanom az agyamat, egyre jobban pánikolok...” – mondta el Viktor, akinek van oka a félelemre, hiszen a szerda esti adásban áll össze véglegesen a 18-as mezőny.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?