SZTÁR

Sebestyén Balázs anyósa hangos szex miatt háborúzik!

A szomszéd lány azt állítja, Éva néni telefonon zaklatja őt, amiért nyitott ablaknál szexel.
  • Szerző: Ripost

Állóháború alakult ki Sebestyén Balázs anyósa és a szomszéd lány között. A Bors információi szerint egészen május közepéig békében éltek egymás mellett egy XVIII. kerületi ikerházban, akkor azonban egy hangos buli elindította a harcot.

A szomszéd nő a lapnak azt állítja, azóta nincs nyugta Balázs anyósától, aki szerinte telefonon zaklatja őt, minek bizonyítására be is mutatta a lapnak a neki küldött üzeneteket, ezek tartalma azonban nem derült ki.

A lány a héten megunta  dolgot, és barátaitól kért segítséget a Facebookon, őszintén feltárva, mi is a gond vele. "Nincs olyan ház, ahol ne lenne egy rossz szomszéd! De nem azért vettem meg ezt a házat, hogy Sebestyén

Balázs anyósa konkrétan TEK-kel fenyegessen, csak mert hajnalig szexelek a párommal

(zéró zene, null hangoskodás, csupán nyitott ablak)" - írta  nő, aki jogi tanácsot kért ismerőseitől.

A lap közben természetesen felkereste Balázsékat is. "Édesanyám szomszédjában Mónika, művésznevén J. J. lakik. Aki szeretne, keressen rá az interneten vagy a közösségi portálokon, és döntse el, milyen munkát űzhet... Bár a hölgy ezt nem is titkolja: a szomszédoknak már elmondta, mivel foglalkozik – közölte Sebestyén Horváth Viktória.

Úgy tűnik, mindkét fél kérhet jogorvoslatot: Balázs anyósa az önkormányzatnál jelentheti a birtokháborítást - a nyugalom megzavarása ugyanis annak számít -, míg a szomszéd lány a rendőrséghez fordulhat Éva néni önbíráskodása miatt.

És ezeket olvastad már?