Létrehozva: 2020.03.21.

Schobert Norbi százezrekkel segítene egy koronavírusos beteg családján

Norbi úgy döntött, hogy hatalmas követőtáborán keresztül felkutat egy olyan családot, amelyben valaki súlyos állapotba került a koronavírus-fertőzés miatt.

Schobert Norbi úgy érzi, eljött a konkrét segítségnyújtás ideje. Napokon át gondolkodott, hogy mit is tehetne azon túl, hogy boltjaiban elrendelte, hogy álljanak át házhoz szállítási rendszerbe és arra jutott, hogy pénzt és teljes ellátást biztosít egy olyan családnak, ahol valaki súlyos állapotba került a koronavírus-fertőzéstől és konkrétan folyamatos orvosi ellátásra szorul. Norbi felajánlotta, hogy éljen bárhol az érintett család, azonnal autóba ül és több száz ezer forint gyorssegélyt visz számukra. Ezen felül pedig vállalja, hogy a nehéz helyzet utolsó pillanatáig gondoskodik az érintettek élelmezéséről is.

Fotó: Markovics Gábor

„Amióta kihirdették a vészhelyzeti intézkedéseket, folyamatosan azon dolgozom, hogy átalakítsam a cégem működését és zavartalanná és folyamatossá tegyem az ételek szállítását mindazoknak, akik most nem hagyják, vagy hagyhatják el otthonaikat. Első lépésként intézkedtem, hogy a boltjaink álljanak át a házhoz szállításra, majd csökkentettük a készétel kínálatunkat, hogy ne legyen ott sem fennakadás”

- kezdte lapunknak Norbi, aki úgy érezte, hogy ennél többet kell tennie a nehéz helyzetben, ezért felhívást intézet az őt követő 1,3 millió követőjéhez.

„Szeretnék konkrét segítséget nyújtani, ezért arra kértem a követőimet, hogy jelentkezzenek, ha tudomásuk van olyan családról, ahol valaki súlyos állapotba került a koronavírus-fertőzéstől. Ha jelentkezik nálam egy ilyen család, azonnali segítséget nyújtok, hogy átvészeljék a nehéz időszakot. Vagyis támogatom őket anyagilag és természetesen azonnal megkezdem az egész családnak a főtt étel szállítását is. Ezt teszem egészen addig, amíg ki nem hirdetik, hogy vége a veszélyhelyzeti intézkedéseknek”

- mondta a fitneszguru, aki a felajánlás óta már kapott megkereséseket.

„Sok üzenetet kaptam már olyan emberektől, akik ismernek koronavírussal fertőződött személyt, akik most karanténban vannak, de hangsúlyozom, hogy egyelőre azokon szeretnék segíteni, akik súlyos állapotban vannak és folyamatos orvosi ellátásra szorulnak”

- mondta Norbi, aki folyamatosan gondolkodik, hogyan segíthet a bajba jutottakon és ha szükséges, további felajánlásokat tesz majd.

A kertkapuból látogatja idős édesanyját Schobert Norbi és családja mindent elkövetnek, hogy a járvány idején betartsák az előírásokat, így ha csak teheti, ő sem mozdul ki otthonról. Ugyanakkor aggódik édesanyjáért, akit naponta meglátogat, de nem megy hozzá közelebb négy méternél. „Édesanyámat már hetekkel ezelőtt megkértem, hogy ne lépjen ki az otthonából és ő ezt be is tartja. Természetesen mindennel elláttam és ellátom, amire csak szüksége lehet ezekben a nehéz időkben és naponta meg is látogatom őt. Persze kerüljük a személyes érintkezést, ami lelkileg nagyon nehéz, de fontos. Ez annyit jelent, hogy csak a kertkapuig megyek el, ő pedig kiáll az ajtóba és felhívom őt telefonon” - mesélte a fitneszguru.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

mandiner.hu

Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője