SZTÁR

Rúzsa Magdi-koncert a Budapest Arénában

Már lehet jegyeket rendelni az aranytorkú énekesnő 2018. február 24-i koncertjére!

Gyermekként a szalmabálák tetején a csillagokat nézve azon gondolkodtam, milyen lenne megérinteni őket, aztán tavaly az Arénában, amikor a Tejútat énekeltem, és hirtelen egyszerre kezdett el világítani a közönség kezében a telefonokkal, arra gondoltam, ha csak 3 percre is, de sikerült. Szeretném újra látni a Tejutat, amit megálmodtam magamnak. Így hát nekivágunk a nagy útnak megint.

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa.

  • 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.
  • 2011. november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több. mint 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható.
  • 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.
  • 2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt előadásukat.
  • 2016. február 26-27-én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában.
  • 2016-ban az év női előadója Petőfi Zenei Díj, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díj elismerésben részesült.
  • 2017-ben második alkalommal részesült Fonogram díjban, az Érj hozzám című stúdióalbumáért.

Jegyértékesítés:

http://www.eventim.hu/.../ruzsa-magdi-koncert-aren.../event.html

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?